- Πόντοι
- 18
To RIP ειναι πιο ευηχο και συντομο. Και σιγουρα καλυτερο απ'το ΖΣΛΜ (Ζωη σε λογου μας).otto## είπε:Ρε παιδιά αυτό το "RIP" που γράφουμε συνέχεια σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο σε εμένα χτυπάει άσχημα. Εντελώς αμερικανιά.
Σόρρυ αλλά δε θα μου άρεσε να πάω σε έναν άνθρωπο που έχει μια απώλεια και να του πω RIP. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο στα forum κλπ αλλά εμένα μου κάνει πολύ αμερικανια. Γνώμη μου.Waterfall-K είπε:To RIP ειναι πιο ευηχο και συντομο. Και σιγουρα καλυτερο απ'το ΖΣΛΜ (Ζωη σε λογου μας).![]()
Σε συνεχεια του Off Topic, το RIP μεταφραζεται ΑΕΕ, (Αναπαυση Εν Ειρηνη), το οποιο δεν ακουγεται και ασχημο...Waterfall-K είπε:To RIP ειναι πιο ευηχο και συντομο. Και σιγουρα καλυτερο απ'το ΖΣΛΜ (Ζωη σε λογου μας).![]()
Δεν ακουγεται ασχημο, αλλα στα 10 "ΑΕΕ" που θα γραψουν (πολλα λεω) θα δεις αλλα τοσα "Ε?".roussos είπε:το RIP μεταφραζεται ΑΕΕ, (Αναπαυση Εν Ειρηνη), το οποιο δεν ακουγεται και ασχημο...
Χαχα!!!!Waterfall-K είπε:δεν πιστευω κανεις απο μας να παει σε μια κηδεια και να πει στους συγγενεις του εκλιποντος "RIP". ;D
LOL RIPThisIsSparta είπε:Και πώς ξέρουμε κάθε φορά οτι όποιος το γράφει εννοεί Rest in Peace και όχι
Rust in peace
Rest in pieces
Rust in pieces
ή οποιοδήποτε άλλο ακρονύμιο; Σημαντικά πράγματα συζητάμε.. ;D ;D