Thx boys,
@Harilatron, Χάρη μου μη φανταστείς.... 7 πρόβες 2 live..... που χρόνος....αλλά πάντα παίζουν ευκαιρίες
@Fenderiarhs μα καλά νομίζεις ότι μπορώ να δώ το... πράσινο σώμα της??? Μόνο το μπράτσο κοιτάω !!! ;D ;D ;D ;D
@gangster, έίναι όντως καθαρά θέμα γούστου και πολύ υποκειμενικό το θέμα του ήχου...ο ήχος εμένα προσωπικά μου άρεσε, γιατί το κομμάτι είναι χαρακτηριστικό 80ς.. φούλ γκάζια αγκαλιά με delay, οπότε none 80ς θα ήμουν "κάπως"..ο ήχος μου πάλι απλούστερος δεν γίνεται, είναι το lead κανάλι του Peavy 6505+ σε 2χ12'' Peavy με V30s. Ένα delay (διακριτικό) στη λούπα και thats all.
@Mehiko, Δυστηχώς ναι, ήθελε λίγο delay παραπάνω για να "βγεί" καλύτερα "έξω" ... πρέπει να σε ενοχλεί πάνω έστω και λίγο για να είναι οκ από κάτω. Η κιθάρα έχει Hot rail bridge, 59 neck (μίνι και οι δύο) με τριθέσιο διακόπτη πουθενά σπλίτ και ο μεσαίος μονός απλά υπάρχει ....διακοσμητικός!! H Japan επίσης είναι aniversary με πολύ γεμάτο 7,1/4 μπράτσο, midi Jumbo μαμά τάστα, (και αυτό το πρασινολαχανί αντκοτέτοιο χρωματάκι
)
@Bluezlick, καλά από λάθη άλλο τίποτα.... χεχε.. δε βαριέσαι.. έτσι είναι... thx για την παρατήρηση για το vibrato μου...θα ανεβάσω κάποια στιγμή κάτι πιό blues που μου αρέσει περισσότερο από το μέταλ