Larry Carlton Live at Montreux Jazz Festival 1997 (Full)
ατελείωτο γρούβ, και εξωγήινο παίξιμο (όπως πάντα
).
ατελείωτο γρούβ, και εξωγήινο παίξιμο (όπως πάντα

Με οτι και να τον ακουσεις να παιζει,ο ανθρωπος εχει ηχαρα.RayDTutto είπε:Κάτι τετοιες στιγμές λέω, τι κσύλα και κσεκσύλα... ούτε καν οι κιθάρες παίζουν ρόλο στον ήχο σου... μόνο το μυαλό σου και τα δάχτυλά σου...
;D ;D ;D ;Dlongshadow είπε:13:10... ;D
Βρε δε πα να είσαι και ο Larry, αν δεν το περάσεις "σωστά" το βύσμα μέσα απο το strap, την (το) πάτησες... ;D![]()
Εεεετς... Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό. Στο τέλος μου λέει: "για να δω τα χέρια σου να σε πω την τύχη σου". Κι ακόμα τρέχω...gvour είπε:Με οτι και να τον ακουσεις να παιζει,ο ανθρωπος εχει ηχαρα.
Οσο για το παιξιμο,να τ'αφησουμε καλυτερα.
Οτι και να λεμε νομιζω οτι εδω σιγουρα παιζουν ρολο τα δαχτυλα,το βασικο.
Και οσο κι αν το εψαξα δυστυχως :-\δεν πουλανε τετοια πουθενα.
Παλιοζωη!
Thanks nd!
Φωτογραφήθηκες μπροστά σε αφίσσα?yameth είπε:Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό.
ναι, αλλά tele δεν πήρες ακόμηyameth είπε:Εεεετς... Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό. Στο τέλος μου λέει: "για να δω τα χέρια σου να σε πω την τύχη σου". Κι ακόμα τρέχω...![]()
Κριμα ρε γαμώτο και δεν την πήρα μαζί μου μετά για να τη βάλω πάνω απο το κρεββάτι μου... Statler.marathon είπε:Φωτογραφήθηκες μπροστά σε αφίσσα?![]()
ναι' date=' αλλά tele δεν πήρες ακόμη[/quote'] Ναι σωστά... αυτή την περίοδο δεν έχω, είναι αλήθεια. Αλλά μου είναι κι αδιάφορο.
Ο θείος Larry όμως που είναι και το θεμα μας, με ότι και να παίξει το ίδιο ακούγεται, οπότε τι τέλε τι ρελέ... το ίδιο είναι.![]()
Θα σου φέρω εγώ στο επόμενο live, οπότε κανένα πρόβλημα (και είναι και με maple).yameth είπε:Ναι σωστά... αυτή την περίοδο δεν έχω, είναι αλήθεια.