Mr Carlton on a tele

Κάτι τετοιες στιγμές λέω, τι κσύλα και κσεκσύλα... ούτε καν οι κιθάρες παίζουν ρόλο στον ήχο σου... μόνο το μυαλό σου και τα δάχτυλά σου...

RayDTutto είπε:
Κάτι τετοιες στιγμές λέω, τι κσύλα και κσεκσύλα... ούτε καν οι κιθάρες παίζουν ρόλο στον ήχο σου... μόνο το μυαλό σου και τα δάχτυλά σου...
Με οτι και να τον ακουσεις να παιζει,ο ανθρωπος εχει ηχαρα.

Οσο για το παιξιμο,να τ'αφησουμε καλυτερα.

Οτι και να λεμε νομιζω οτι εδω σιγουρα παιζουν ρολο τα δαχτυλα,το βασικο.

Και οσο κι αν το εψαξα δυστυχως :-\δεν πουλανε τετοια πουθενα.

Παλιοζωη!

Thanks nd!

13:10... ;D

Βρε δε πα να είσαι και ο Larry, αν δεν το περάσεις "σωστά" το βύσμα μέσα απο το strap, την (το) πάτησες... ;D :D

longshadow είπε:
13:10... ;D

Βρε δε πα να είσαι και ο Larry, αν δεν το περάσεις "σωστά" το βύσμα μέσα απο το strap, την (το) πάτησες... ;D :D
;D ;D ;D ;D

Σαστισε κι εψαχνε ο φουκαρας να δει τι παιζει(μαλλον τι δεν παιζει ;D)!

gvour είπε:
Με οτι και να τον ακουσεις να παιζει,ο ανθρωπος εχει ηχαρα.

Οσο για το παιξιμο,να τ'αφησουμε καλυτερα.

Οτι και να λεμε νομιζω οτι εδω σιγουρα παιζουν ρολο τα δαχτυλα,το βασικο.

Και οσο κι αν το εψαξα δυστυχως :-\δεν πουλανε τετοια πουθενα.

Παλιοζωη!

Thanks nd!
Εεεετς... Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό. Στο τέλος μου λέει: "για να δω τα χέρια σου να σε πω την τύχη σου". Κι ακόμα τρέχω...  :D yameth_and_larry.JPG

yameth είπε:
Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό.
Φωτογραφήθηκες μπροστά σε αφίσσα? :D

yameth είπε:
Εεεετς... Τα ίδια μου είπε κι αυτός ο κύριος στη φωτό. Στο τέλος μου λέει: "για να δω τα χέρια σου να σε πω την τύχη σου". Κι ακόμα τρέχω...  :D
ναι, αλλά tele δεν πήρες ακόμη :).

marathon είπε:
Φωτογραφήθηκες μπροστά σε αφίσσα? :D
Κριμα ρε γαμώτο και δεν την πήρα μαζί μου μετά για να τη βάλω πάνω απο το κρεββάτι μου... Statler. :D

ναι' date=' αλλά tele δεν πήρες ακόμη[/quote'] Ναι σωστά... αυτή την περίοδο δεν έχω, είναι αλήθεια. Αλλά μου είναι κι αδιάφορο.
Ο θείος Larry όμως που είναι και το θεμα μας, με ότι και να παίξει το ίδιο ακούγεται, οπότε τι τέλε τι ρελέ... το ίδιο είναι. :D

yameth είπε:
Ναι σωστά... αυτή την περίοδο δεν έχω, είναι αλήθεια.
Θα σου φέρω εγώ στο επόμενο live, οπότε κανένα πρόβλημα (και είναι και με maple). ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back