Μπο Μπο με πηρε η μπαλα ;D
Αρχικα θα τοποθετηθω προσωπικα για το θεμα που ανοιξα (βρηκα μυγακι μπλα μπλα..)
παραθετω το πρωτο μου ποστ που εκανα στο πρωτο θεμα.
thanasis b είπε:
πριν λιγο ανακαλυψα ενα ζωντανο μυγακι μεσα στην συσκευασια ψωμιων του τοστ γνωστης εταιρειας. Η συσκευασια δεν εχει ανοιχθει . Το μυγακι φαινεται γιατι ειναι διαφανης η συσκευασια..
τι θα κανατε? θα το πηγαινατε πισω στο σουπερ μαρκετ? θα στελνατε μαιλ στην εταιρεια?
Ο τιτλος ειχε και χιουμοριστικα στοιχεια αλλα δεν βλεπω να ρεζιλευω κατι η να γραφω κατι γελοιο στο ποστ μου. Απλα ρωτησα τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση.
Συνεπως το ποσο ενδιαφερον ειναι ενα θεμα εμενα δεν με αφορα οποιος θελει γραφει οποιος δεν θελει δεν γραφει. Θα μπορουσε καλλιστα να ειχε δυο απαντησεις με φιλους που τους ειχε τυχει κατι και να σταματησει εκει.
Οποιος θελει να μαθει ποσο μ***** μπορει να ειμαι η οχι μπορει να μου στειλει ενα πμ και να με ρωτησει(!)
χωρις να κανει τον εξυπνο ανοιγωντας παρομοια θεματα και ουσιαστικα να συνεχιζει αυτο που κοροιδευει και κρινει ως βλακεια.
Θελω να ελπιζω οτι σας φανηκε τοσο αστειο και γελασατε με την ψυχη σας και διασκεδασατε
και οχι να ισχυει το παραπανω.
Γενικα τωρα για το ποσο ενα μουσικο φορουμ πρεπει να εχει καποια συγκεκριμενη θεματολογια :
Διαφωνω με το γεγονος οτι δεν πρεπει να υπαρχουν θεματα ασχετα με την μουσικη και εκει μεσα να λεμε βλακειες να κανουμε πλακα και οτι αλλο θελουμε. Γιαυτο το λογω υπαρχουν το περι ανεμων και η ανακυκλωση.
Ειναι πολυ σημαντικοτερο το γεγονος οτι καποιοι μπορει να τσακονονται μεσα σε ενα θεμα για μουσικη (πχ πεταλια) και να υποβαθμιζουν το θεμα χωρις να προσφερουν καποια χρησιμη πληροφορια αλλα προσωπικες αποψεις του στυλ '' αυτο τα παταει ολα κατω ...'' παρα οτι σε ενα ''τομεα'' που ειναι εξ ορισμου για κατι αλλο να λεμε οτι απο εκει κρινεται η ταυτοτητα του φορουμ!
Ειναι αδυνατο σε κατι που συμμετεχουν ανθρωποι και οχι ρομποτ να μην υπαρξουν διακυμανσεις στην ορεξη στο υφος και στην συμπεριφορα. Ακομα και στο πιο σοβαρο θεμα καποιος θα βρεθει να μας κανει να γελασουμε εστω και λιγο, και δεν ειναι καθολου κακο.
Δηλαδη τι σημαινει μουσικο φορουμ.. ? οτι θα μιλαμε μονο με μουσικους ορους και θα αναλυουμε μονο μουσικα θεματα?? Ειναι σαν να λεμε οτι οι μουσικοι δεν ειναι ανθρωποι !(μπορει και να μην ειναι!!χεχε)