Μουσικό Forum είναι, όχι αίθουσα πυγμαχίας

Κώστας Στάμκος

stamkosk

Μέλος
Πόντοι
78
Είναι κρίμα το πιό ενδιαφέρον forum στη χώρα μας, να μεταβάλλεται τόσο συχνά σε ρίνγκ.

Έχω χάσει το λογαριασμό. Δυστυχώς πάρα πολλά άρθρα που ξεκινούν εξαιρετικά, καταλήγουν σε πόλεμο του "η δική μου άποψη είναι η μόνη/σωστή/απλώς Θεϊκή", "μου είπες, σου είπα, του είπε, δεν έπρεπε, όχι έπρεπε να του πει" με το θέμα του αρχικού ενδιαφέροντος να εξανεμίζεται μπροστά στο ξεκατίνιασμα.

Δεν είναι ανάγκη να "νικήσει" κανείς, δεν μαχόμαστε εδώ μέσα, μπορούμε απλώς να έχουμε διαφορετική άποψη και να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε στον πλανήτη μουσική.

Καλησπέρα σε όλους...

stamkosk είπε:
Είναι κρίμα το πιό ενδιαφέρον forum στη χώρα μας, να μεταβάλλεται τόσο συχνά σε ρίνγκ.

Έχω χάσει το λογαριασμό. Δυστυχώς πάρα πολλά άρθρα που ξεκινούν εξαιρετικά, καταλήγουν σε πόλεμο του "η δική μου άποψη είναι η μόνη/σωστή/απλώς Θεϊκή", "μου είπες, σου είπα, του είπε, δεν έπρεπε, όχι έπρεπε να του πει" με το θέμα του αρχικού ενδιαφέροντος να εξανεμίζεται μπροστά στο ξεκατίνιασμα.

Δεν είναι ανάγκη να "νικήσει" κανείς, δεν μαχόμαστε εδώ μέσα, μπορούμε απλώς να έχουμε διαφορετική άποψη και να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε στον πλανήτη μουσική.

Καλησπέρα σε όλους...
πολυ αυθαίρετη διαπίστωση για να σχολιαστεί.

Πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμένος.

Φίλε μου, είσαι απαράδεκτος.

Αυτό που λες προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, λες και η δική σου άποψη είναι η μόνη.

Αν νομίζεις ότι θα έρχεσαι εδώ να μας λες το μακρύ σου και το κοντό σου, γελάστηκες.

(καλά το πάω;  ;D  )

stamkosk είπε:

Η εκκλησία σε έστειλε? ;D ;D

Tamtam είπε:
Φίλε μου, είσαι απαράδεκτος.

Αυτό που λες προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, λες και η δική σου άποψη είναι η μόνη.

Αν νομίζεις ότι θα έρχεσαι εδώ να μας λες το μακρύ σου και το κοντό σου, γελάστηκες.

(καλά το πάω;  ;D   )
Εσύ προσβάλεις εμάς,με τις ανακρίβειές σου.Αυτό που λέω εγώ είναι πιο μακρύ απ'το δικό σου,το κοντό.

(καλά το πας :P :P :P )

stamkosk είπε:

Καλησπέρα σε όλους...
Μan καλα τα λες και δεν ειρωνευομαι.Απλα ο τροπος που γραφεις ειναι σαν κιθαριστας ισως γιαυτο να σε παρεξηγησουν.Εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι κιθαριστες εχουν το κολλημα να λουζουν ενα θεμα για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και φτανουμε στην φαση με το ανεκδοτο εγω το κανω καλυτερα.Αυτο ειναι λυπηρο γιατι πρωτα ειμαστε ανθρωποι και μετα μουσικοι!

Stratanas είπε:
Μan καλα τα λες και δεν ειρωνευομαι.Απλα ο τροπος που γραφεις ειναι σαν κιθαριστας ισως γιαυτο να σε παρεξηγησουν.Εχω παρατηρησει πως οι περισσοτεροι κιθαριστες εχουν το κολλημα να λουζουν ενα θεμα για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και φτανουμε στην φαση με το ανεκδοτο εγω το κανω καλυτερα.
Καλό είναι να μην είμαστε ρατσιστές. Και οι κιθαρίστες είναι άνθρωποι και πιθανόν και αυτοί να έχουν κάποια θετικά.

Καλό θα ήταν επίσης να είχα ένα σάντουιτς με σολωμό.

cartman-hippies.jpg

8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ντεν καταλαμπαίνει

γουοτ ιζ γιουρ φοκινκ προμπλεμ?

ασε μας ρε φιλαρακι να πλακωθουμε με την ισειχυα μας ναουμεεεεεε!!!!

ωχου!!!!

:P :P :P

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back