Μουσικη μετα το 2000!!!!

Αντωνης Λαλαουνης

noe13

Slow must go on!
Πόντοι
198
Μετα απο προσφατες συζητησεις που εχουν γινει εδω,αλλα κ απο δικη μου αναγκη να βρω καινουρια πραγματα που να μου αρεσουν,προτεινουμε εδω μουσικη που εχει παραχθει μετα το 2000 ή εκει γυρω...

Ξεκιναω με 2 αγαπημενες μου μπαντες,που εχω ξαναποσταρει αλλα τεσπα...

είναι σχεδόν 20 χρόνια απ το 2000 . Μήπως να το έκανες μετά το 2010 ;;; 

να ποστάρουμε τώρα opeth, tool , soad , mastodon , machine head  κλπ που θεωρούνται πλέον έως και "κλασσικά" ;; ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το αφηνω στη κριση του καθενος...ενταξει ας αποφυγουμε οσο ειναι δυνατον τα ΠΟΛΥ κλασσικα...(οι tool ειναι πολυ παλιοτεροι,πριν απο το 90' νομιζω)

Ας το διατυπωσω λιγο καλυτερα...να ποσταρουμε μουσικους-μπαντες που εχουν εμφανιστει μετα το 2000 κ οχι τραγουδια!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Lateralus 2001 πχ 

Επειδή γράφεις για ανακάλυψη νέας μουσικής, μπορεί το δικό μου κλασσικό να είναι άγνωστο για κάποιον άλλον 

Να βάλουμε απλά και αόριστα πράγματα που μας αρέσουν;;;  Να μη το αναλύουμε και περαιτέρω (;) 

Ναι αλλα σκοπος του θρεντ δεν ειναι να ποσταρουμε απλα τι μουσικη ακουμε...να ειναι κ μια προταση που ισως να μην ξερουμε πολλοι...δηλ αντικειμενικα soad,mastodon,tool,ghost κλπ εχουμε ακουσει οι περισσοτεροι

Σίγουρα μια φοβερά underrated μπάντα των 2000s είναι οι Big Wreck. Καναδοί με frontman, lead guitarist και main συνθέτη τον καταπληκτικό Ian Thornley. Έχουν γράψει τρομερά albums.

Καλα, εδω μπορει να γινει χαοτικο το thread, ειδικα αν πιασουμε μη-κιθαριστικες μουσικες. Αλλα για να μεινουμε στις κιθαριστικες και μιας και τον ξαναακουγα τις προαλλες, ισως σας αρεσει ο Steve Gunn. Εκλεκτικο μιξ americana, blues & folk 

Ιταλοί. Doom ambient δεν ξέρω κι εγώ  τι είδος. Περσινός δίσκος. Τον είχα στα άλμπουμ της χρονιάς βάσει του γούστου μου

Σουηδοί. Αυτό που λένε post metal επειδή δεν ξέρουμε πως να το πούμε. Collaboration με Julie Christmas. Απίστευτο άλμπουμ 2016 με τίτλο mariner 

μουσικη που εχει παραχθει μετα το 2000 ή εκει γυρω...
Μουσική που έχει παραχθεί από το 2000 και μετά έχουν και οι Μaiden, Metallica , Deep Purple κλπ. Μήπως εννοούμε μπάντες/solo artists που δημιουργήθηκαν ή κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μουσική από το 2000 και μετά?

Γάλλοι. Avant Garde metal. Το άλμπουμ ξεκινάει με ελληνικά γιατί έτσι, επειδή μπορούν 

Δεν έχει νόημα να βάλω κομμάτι. Σε τέτοια είδη μουσικής  ακούς τον δίσκο 

Φανταστικός σε αυτό που κάνει και ο Plini, progressive metal θα τον έλεγα, αλλά με πολύ ξεχωριστά στοιχεία.

Και 2 διαφορετικοί καλλιτέχνες, για να μη λέτε ότι βάζω μόνο prog.

Οι αδερφοί Landreth είναι φοβεροί, μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια τους και η αισθητική τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back