- Πόντοι
- 18
Λοιπόν, ζήλεψα απο τον deepcore και θέλω να σας βάλω και εγώ να ακούσετε κάτι... έπαιξε σε διαφήμιση παραδοσιακού μεσογειακού προϊόντος πριν απο κάτι μήνες.
Χμμμ' date=' έχεις δίκιο, τα λεφτά είναι η αρχή του κακού σε αυτό το κόσμο... άρα προτείνω το εξής: να κάνεις τα jingles στον ελεύθερο χρόνο σου, να μου δίνεις εμένα τα λεφτά να παώ μαζί με τον whitenoise στη κόλαση, και εσύ να πήζεις μπροστά στην οθόνη αναρρωτόμενος αν θα πάρεις αύξηση στα επόμενα χριστούγεννα... ε, τι λες;δεν το θεωρώ και πολύ "σωστό"...
άρα προτείνω το εξής: να κάνεις τα jingles στον ελεύθερο χρόνο σου' date=' να μου δίνεις εμένα τα λεφτά να παώ μαζί με τον whitenoise στη κόλαση[/quote']ετσι ετσι...χαχα 8)![]()
Αλήθεια' date=' όλα τα όργανα εσύ τα παίζεις? Τους MIDI ήχους τους παίζεις μέσω Reason?[/quote']
Σε ευχαριστώ πολύ elavd. :wink:
Το μόνο φυσικό όργανο που υπάρχει μέσα είναι η ακουστική. Τα υπόλοιπα είναι:
atmosphere
sampletank
ethnosphere
και λίγο reason
και όλα αυτά μέσα στο cubase.
Tα μισά γραμμένα με ενα midi κλαβιέ και τα άλλα μισά με το μολυβάκι του cubase.
Δουλεύω σε διαφημιστική εταιρία, έτσι έγινε η φάση...Τι τα θές όμως που χθές το βράδυ έφυγα στις 3 το πρωί και σήμερα τα ίδια προβλέπω...η γνωριμια με τον χορο πως εγινε ikon??
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά' date=' πραγματικά χαίρομαι πολύ που ακούω καλά λόγια (ειδικά απο εσάς). :wink: Να σας πω την αλήθεια, κάτι μου είπαν χθές για μια νέα δουλειά και ξέχασα τα πάντα περί "σωστού" και "λάθους".... στα μάτια μου βγήκαν αμέσως δολάρια $$$ :lol: :lol:
Πάντως η μουσική που χρησημοποιείται για τέτοιου είδους εμπορικούς σκοπούς πάντα θα έχει ένα ηθικό ψεγάδι κατά τη γνώμη μου...αλλά μάλλον θα το συνεχίσω μέχρι να βρώ κάτι καλλίτερο.[/quote']
Βρε συ ikon,τι σωστό και λάθος μου λες;Εδώ άλλοι είναι μεγαλοαπατεώνες-δολοφόνοι-εκμεταλλευτές και τους αποκαλούν "πετυχημένους επιχειρηματίες"
Εσύ θα κάνεις μια τίμια δουλειά και θα το κονομήσεις.Σύμφωνοι,δεν είναι και τόσο "καλλιτεχνικό" ,αλλά άποψη είναι ότι αν ξεπουλιέσαι να ξεπουλιέσαι για ένα καλό αντίτιμο.Και αφού τα μπικικίνια είναι πολλά,προχώρα...
¶ντε,με το καλό και μουσική για σειρές,ταινίες κλπ...![]()