loipon kanonika den prepei oute na apantiso alla logo tou oti thixtike kapoios allos anti gia mena apofasisa na to kano kai afto...proton den exo na apodeixo tipota se kanena gia to an ta pragmata iparxoun i oxi...dikaioma mou einai na ta kapso ama goustaro afou einai nomima agorasmena kai to poso SE POIOUS ta dino kai AN ta dino einai kathara diko mou thema....defteron einai logiko me kapoious na exo provlima omos to provlima tous afto me mena to metathetoun edo pera XORIS LOGO...xero oti kapoious tous peirazei to ti kanei kaneis alla mathete na koitate ti douleia sas kai deixte stous allous kati meso aftis kai oxi me magies kai roufianilikia tou tipou "to til tou kai i diefthinsi tou einai..." afta ta kaname sto dimotiko ftanei pia...meta poios o logos na koveste gia kati pou poulaei o allos ?Panos
Αγαπητέ και παρεξηγημένε Sonicspot' date='
εγώ όπως [b']πολύ καλά ξέρεις[/b] δεν ήθελα να ανοίξουμε μέτωπο. Αλλά η συμπεριφορά σου δεν αφήνει και πολλές επιλογές.
Συνεχίζεις να κρύβεις τις πράξεις σου πίσω από την ικανότητά σου ως μουσικού, ενώ το μόνο που έχεις να πεις για να δικαιολογηθείς είναι οτι μας άξιζε γιατί (θεωρείς) οτι είμαστε πιτσιρικάδες.
Επίσης, ενώ στα Σχόλια κάτω από την αγγελία σου, παραδέχεσαι καθαρά ότι μας δουλεύες...εδώ ΠΑΛΙ το παίζεις πάπια και λες οτι προτιμάς να κάψεις το gear. Νομίζεις ότι η μάχη γίνεται γι'αυτό; Καημένε μου, χε***νο το έχουμε το gear, η συμπεριφορά σου είναι το θέμα.
Πλέον θεωρείσαι ψεύτης, και αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις. Τα φιλαράκια σου (που μετά από μάχη δική μου κατάλαβες ότι εξέθεσες) είναι τόσο σωστά, που ο αδερφός του semis με παίρνει τηλέφωνο για να δεί αν θέλω κάτι από αυτά που πουλάει, ενώ παρά την όποια δουλειά έχει κάνει στον μουσικό τομέα μου έδειξε σεβασμό και ήταν συζητήσιμος.
Και μιάς και κάθε φορά που το αναφέρεις με κάνεις να γελάω,
η δισκογραφια σου όχι μόνο είναι άγνωστη...αλλά και αδιάφορη. Νομίζεις ότι είσαι star; Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους στο noiz, αλλά εγώ ξέρω ένα κάρο από μεγάλα ονόματα της μουσικής...προσωπικά. Και το ωραίο με αυτά τα άτομα είναι ότι είναι cool άτομα, γι'αυτό και πάνε μπροστά. Ποτέ δεν σου πουλάνε μούρη, παρά μόνο είναι περίφανοι για τον κόπο που έχουν καταβάλει και δείχνουν φιλική διάθεση και κατανόηση για όσους είναι στην αρχή της διαδρομής.
Μπορείς να βρείς ένα κάρο εξυπνάδες για να πείς, είτε σε εμένα προσωπικά είτε σε όποιον άλλο θες στο noiz.
ΤO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΗΞΑΝ!
Ο Yameth πλέον θα κάνει αυστηρό moderation στις αγγελίες και εγώ είμαι υπέυθηνος για αυτό , που ξεκίνησα το θέμα , όσο και εσύ που δεν ήξερες πότε να το σταματήσεις.
Μπορεί να είσαι και η μετεμψύχωση του Ξενάκη, αλλά σαν άτομο (και κυρίως λόγω της ηλικίας σου και του status σου που τόσο μας τσαμπουνάς) είσαι αξιολύπητος και αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα.
Κράτα τα παιχνίδια σου και μην τα καίς, μιάς και θα έχεις πολλά να κάνεις μόνος στην γωνία σου.
Καλή χρονία,
Κ.
Υγ: Α, και το ΑΝ τα έχεις δεν είναι δικό σου θέμα από την στιγμή που βάζεις αγγελία. Μα καλά είσαι σοβαρός;