Mood of joy - Νεο Τραγουδι - Γνωμες

messalion

Μέλος
Πόντοι
36
      Καλησπερα στην παρεα

Θα ηταν τιμη μας να ακουσετε το νεο μας κομματι που παραθετω και να μας σχολιασετε περι του οτιδηποτε - καλο ή κακο  :D

Ευχαριστω

Καλη ακροαση

Μου άρεσε πολύ ο στίχος.

Επίσης το "θέμα" της κιθάρας, καθώς και το break. H ενορχήστρωση νομίζω ότι έχει ένα ντεσού, κατά τη γνώμη μου σ' αυτό συνεισφέρει το τέμπο αλλά και ο ήχος της κιθάρας. Ο τραγουδιστής μου ακούγεται συμπαθής αν και δεν είναι 100% σωστός παντού.

Είναι όμως πολύ δυνατός ο στίχος που με λίγη παραπάνω προσπάθεια (στον μουσικό τομέα) μπορεί να το μετατρέψει σε ακαταμάχητο τραγούδι. Να μην ξεχνάμε, όταν λέμε τραγούδι εννοούμε μουσική + στίχος και δεν λέμε ανοησίες (όπως συχνα ακούω) για να ντύσουμε κάποιο μουσικό θέμα. :)

@Nestoras

Νεστορα μου σε ευχαριστω ΠΟΛΥ για τα λογια σου και τις παρατηρησεις σου (ειναι παντα καλοδεχουμενες )

Επισης αν μπορεις εξηγησε μου το

Nestoras είπε:
H ενορχήστρωση νομίζω ότι έχει ένα ντεσού
@Krk

Φιλε αν και ξερω οτι δεν ειναι του στυλ σου σε ευχαριστω για την ακροαση :D

Το λογοτυπο εχει επιμεληθει ο mariopol και θελω και μεσα απο εδω να τον Ευχαριστησω δημοσια για το εργο του  :) :)

Nice!!!

Αν και δεν είμαι πολύ του Ελληνικού, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό.

Μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας που ήταν λίγο "crunchy", το μπάσο ήταν πολύ καλό, αλλά το ταμπούρο θα το ήθελα λίγο πιο γεμάτο με κάπως πιο ενισχυμένες τις χαμηλές του και να έχει ένα "κόφτη" με παραμετρικό περίπου στα 2,5KHz.

Επίσης μου άρεσε που ο στίχος ήταν άμεσος και δεν έχει "psycho-κουλτουροδήθεν υπονοούμενα" ;D

messalion είπε:
Το λογοτυπο εχει επιμεληθει ο mariopol
Ολο το φορουμ για παρτη σου δουλευει. Σε λιγο θα σου φτιαξουν και πενες.

;D ;D

Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κομματια που εχετε στο youtube. Ριξτε μια ματια.

Οτι πιο καλο και ολοκληρωμενο εχεις βαλει φιλτατε Χρηστο.

Πολυ ωραιο!

krknow είπε:
Ολο το φορουμ για παρτη σου δουλευει. Σε λιγο θα σου φτιαξουν και πενες.

;D ;D
αααα φιλε - και εγω δουλευω για το φορουμ... μην με βγαζεις στην απ'εξω  :D :D

Οτι πιο καλο και ολοκληρωμενο εχεις βαλει φιλτατε Χρηστο.

Πολυ ωραιο!
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Στελιο  ;)

messalion είπε:
Επισης αν μπορεις εξηγησε μου το ...
1. ντεσού

Οι ουσιώδεις πληροφορίες, το παρασκήνιο ή τα κουτσομπολιά που εντοπίζονται κάτω από την επιφάνεια μιας γενικότερης πληροφορίας, κάτω δηλαδή από αυτό που εμφανίζεται επισήμως.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν με την έννοια του μειονεκτήματος. Τραβηγμένο (ή από λάθος), αλλά θα κόλλαγε, εφόσον κάτι μη εμφανές και παρασκηνιακό είναι και βρώμικο ή προβληματικό (έλα, σας έκανα και ρίμα).  ;)

Πολύ γλυκό ποπ τραγούδι που οι κιθάρες το απογειώνουν χάρη στο πρωτότυπο παίξιμο .

Κατ εμέ ,όπως είπε και κάποιος άλλος λιγουλάκι πιο ψηλά το ταμπούρο .

Μπράβο σας αφού καταφέρνετε και χαμογελάτε και μας κάνετε να χαμογελάμε κι εμείς μέσα σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε  ;)

"Έγραψες" Χρήστο.

Άντε να το ακούσουμε και στα ραδιόφωνα τώρα. :)

@Nestoras

Πιστεψε με - με τα μηχανηματα και τον εξοπλισμο που διαθετουμε στο δωματιο μας - αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσαμε να παραγουμε ::) - φυσικα και καποιο αλλο αυτι πιο εμπειρο τα αντιλαμαβανεται αλλιως καποια πραγματα ;)

@Samy

Φυσικα και χαμογελαμε με το οτιδηποτε  ;) Να'σαι καλα

@Φουσιονης  ;D

Στρατο εγω "επαιξα"

το "γραψιμο" παει στον τραγουδιστη  ;) aka Τασος Κωστης  :D

Πιστευεις οτι ειναι ραδιοφωνικο κομματι ?

Επισης οποιος εχει κανει τον κοπο να ακουσει και καποιο αλλο απο τα τραγουδια μας στο youtube θα ελεγε οτι "ταιριαζει" το συγκεκριμενο με το "υφος" ?

Αυτο που ρωταω ειναι σημαντικο το να ακουσω/διαβασω μερικες απαντησεις απο αξιοσεβαστους συμφορουμιτες  :)

Ωραίο και αξιοπρεπέστατο ποπ τραγούδι! Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον και η φωνή και η μουσική και ο στίχος. Θεωρώ ότι υστερεί πάααρα πολύ στην παραγωγή! Ο ακροατής δεν ξέρει αν το αποτέλεσμα είναι καλό για τις συνθήκες ηχογράφησης. Ακούει μόνο το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ ότι είναι για να βγει προς τα έξω!

Στη θέση σας θα δούλευα το κομμάτι σε ένα επαγγελματικό στούντιο. Είναι πολύ καλό και είναι κρίμα να το αδικήσετε! Δώστε του τον ήχο που του αξίζει! :)

messalion είπε:
@Φουσιονης  ;D

Στρατο εγω "επαιξα"

το "γραψιμο" παει στον τραγουδιστη  ;) aka Τασος Κωστης  :D

Πιστευεις οτι ειναι ραδιοφωνικο κομματι ?
Μπράβο και στους δύο σας. :)

Κατά τη γνώμη μου είναι ραδιοφωνικότατο κομμάτι, και με καλύτερη παραγωγή και ενορχήστρωση, έχει προοπτικές. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back