Minoru είπε:
whatever
αυτη η κουβέντα μπορει να συνεχιστεί επ απειρον και σε εκτιμώ πολύ
οποτε δεν έχω όρεξη να συνεχίσω την κουβέντα. :angel:
αμοιβαία τα αισθήματα, αλλά οι κουβέντες
άποψης είναι επί το πλείστον καταδικασμένες να συνεχίζονται επ άπειρον όταν ένας από τους δύο (ή και οι δύο) επιμένουν στην δικιά τους... χωρίς φυσικά να υπάρχει λόγος, τυχόν απλές παρανοήσεις να οδηγήσουν σε συγκρούσεις...
:angel:
στην προκειμένη περίπτωση ας πούμε εγώ είμαι κάθετος...
για να θεωρήσω κάποιον τραγουδιστή
ανεκτό κατ αρχήν
ερμηνευτή, αδιαπραγμάτευτο
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ, είναι να μην
φαλτσάρει εμφανώς και
επανειλημμένα κατά την ερμηνεία που επιχειρεί (το μέτριος, καλός, πάγκαλος έπεται του "αυτονόητου" δι' εμέ ως κρίση)...
βέβαια σε δεύτερο χρόνο μπορώ και να κλάψω σαν παιδούλα από μια φάλτσα αλλά δυνατή συναισθηματικά ερμηνεία, αλλά δεν θα πάψω "
καλλιτεχνικά" να την χαρακτηρίζω
κακή (αν φυσικά πλασάρεται έτσι... καλλιτεχνική δηλαδή και μάλιστα
επαγγελματική ζητώντας μου χρήματα για να την παρακολουθήσω... αν μου συστηνόταν ως ερασιτεχνική προσπάθεια βέβαια, η βαρύτητα των κριτηρίων θα άλλαζε άρδην)...
νομίζω ότι προσωπικά, από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος με την κοπέλα...
δισκογραφικά κατάφερε να ικανοποιήσει τα στάνταρντ μου και κάποια κομμάτια της πέρασαν για καιρό στις ακροάσεις μου, όταν όμως την είδα live, τα φάλτσα της ήταν τόσα που ήπια δυο μπουκάλια βότκα για να αντέξω μέχρι τέλους (και φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί προσέβαλε το αισθητήριο μου εξαπατώντας με)... τι ποιο απλό... :
8)
αν εσύ στην δική σου άποψη, δεν προσδίδεις την
ίδια βαρύτητα στο
φάλτσο και μπορείς να το κρατήσεις κάτω από το όριο ενός "background noise" συναισθήματος (ή "άλλου") ας πούμε, αγνοώντας το,
σεβαστόν μεν αλλά ναι... η κουβέντα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί, παρότι εγώ δεν χάνω εύκολα την όρεξή μου όπως μάλλον ήδη γνωρίζεις...
;D