npap είπε:
η συμπαθής Μόνικα θα μπορούσε κάλλιστα να περιοριστεί στα συνθετικά της καθήκοντα ή έστω στις ανεκτές ερμηνευτικά studio προσπάθειές της
ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ... το να "υποθάλπεται" - παραβλέπεται από τους φαν της, αυτή η "αδύνατη" πλευρά της, μόνο σε αυτήν μπορεί κάνει "κακό"...
επειδή είναι μάλλον κουραστικό να λέμε τα ίδια με άλλα λόγια, συμπλήρωσα τα κατ εμένα αυτονόητα σύμφωνα με τα ανωτέρω συμφραζόμενα μου...
;D
δεν δικάζω ποτέ προθέσεις (γιατί το απαγορεύω και προς εμέ) αλλά έχω
κάθε δικαίωμα (εγώ νομίζω ότι είναι και υποχρέωση μου με προαπαιτούμενο την καλή πίστη) να ασχοληθώ σαν απλός ακροατής με
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που "οικειοθελώς" μου προσφέρονται σε δημόσια ακρόαση (πόσο δε μάλλον και προς "πώληση")...
και
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ συνονόματε (χωρίς να χρειαστεί η συνηγορία του Φρανκ), έχει
κάθε δικαίωμα η κάθε Μόνικα να διαχειρίζεται τα τραγούδια της κατά το δοκούν...
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ...
κάθε απόφασή μας όμως εμπεριέχει ένα "
ρίσκο" αντικειμενικής κρίσης που
ΚΑΙ η εν λόγω παίρνει σύμφωνα με την επιλογή της...
κάποιοι θα το περάσουν στο ντούκου όπως εσύ (
και καλά θα κάνουν αν η τέρψη τους "πληρούται"), κάποιοι σαν εμένα θα διαχωρίσουν την δουλειά της και θα κρατήσουν την "μορφή" της που θα τους ικανοποιεί
χωρίς εκπτώσεις και κάποιοι θα την απορρίψουν εξ ολοκλήρου, όπως ο άλλος συνονόματος μας... όλοι είμαστε "σωστοί" και νόμιμα και ηθικά...
olice: ;D
"θεσφατοποιημένοι" συμψηφισμοί όμως και "νουθεσίες" του στυλ "μην εγγίζετε σπάει" μακρυά από εμένα τουλάχιστον...
ΥΓ. κάποτε ρώτησα έναν φίλο που έγραφε καταπληκτικά (κατά την γνώμη μου) τραγούδια, γιατί δεν τα τραγούδησε ποτέ δημόσια ο ίδιος... "- γιατί τα αγαπάω περισσότερο από το ψώνιο μου" μου απάντησε... 8)