modern blues jam!

exarhos

Μέλος
Πόντοι
36
νεο κλιπ τζαμαρα και λεω δεν γραφω :D (one take.)

1.
Strat Warmoth Anderson Equipted

2.
Fat Foot

3.
TC Electronic Booster Line Driver

4.
DL-4 delay

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πατρίδα ωραίο.Ποιανού στυλ είναι αυτό το τράβηγμα όμως?Κάτι μου έφερε σε Vai ή κάνω λάθος?Σε κάποια σημεία παίζεις πολύ με οκτάβες αν άκουσα καλά κ απ τα λίγα που έχω ακούσει απο vai-satriani κτλ κτλ μου φάνηκε οτι έμοιαζε.Κάτι τάπινγκ ακούω πολύ κουλαμάρα γενικά ρε παιδί μου :P

ευχαριστω παιδες.

ιντριγγα ειναι κατι σε vai πολυ σωστα!

οσο για το στυλ ειναι blues που κατεβαινει χρωματικα. επαιζα σε ενα ετοιμο backing με εναν ηχο πειραζοντας μαγνητες και ποντιομετρα.

ασε που δεν ειχα τσιγαρα και επρεπε να κατεβω να παρω

Για μια ακόμη φορά, πολύ ωραίος Κώστα ;)

ΥΓ: Αυτό το backing track είναι πολύ πορωτικό! Πολλές φορές ξεχνιέμαι και jam-άρω επί πολλή ώρα ακούγοντάς το !

elavd είπε:
ΥΓ: Αυτό το backing track είναι πολύ πορωτικό! Πολλές φορές ξεχνιέμαι και jam-άρω επί πολλή ώρα ακούγοντάς το !
ακριβως κι εγω οπως παντα καθυστερημενος χτες το βρηκα. ;D

Να πεταξεις τα πεταλακια και να παρεις μια καλη Gibson

Εχεις και τον Fender μια χαρα θα εισαι

' μαζικη αυτοκτονια πεταλιων απο 4ο οροφο στη βορεια ελλαδα καταγραφτηκε προ ολιγου '

ο ειδικος απεσταλμενος Ffmakis ειναι εκει..

Άψογο jam Κώστα! :) :) (αν και too modern για το ξεπερασμένο γούστο μου...)

ευχαριστω πολυ longshadow και spy!

τωρα που το ξανακουω εχει λαθη αν βρω χρονο θα το διορθωσω να το κανω πιο ενδιαφερον και ακριβες.

1) Μ Π Ρ Α Β Ο . μα ρεσε πολυ το παιξιμο και οι φρασεις σου!

συγχαρητηρια πραγματικα!!

2) πως εβγαλες αυτον τον ωραιο στρογγυλο και γ@μ@το ηχο της lead κιθαρας? εκτος απο το delay τα αλλα δεν τα ξερω...

3) που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο.

και παλι συγχαρητηρια ;D

spimav_z είπε:
1) Μ Π Ρ Α Β Ο . μα ρεσε πολυ το παιξιμο και οι φρασεις σου!

συγχαρητηρια πραγματικα!!

2) πως εβγαλες αυτον τον ωραιο στρογγυλο και γ@μ@το ηχο της lead κιθαρας? εκτος απο το delay τα αλλα δεν τα ξερω...

3) που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο.

και παλι συγχαρητηρια ;D
-Σπυρο καταρχην ευχαριστω παρα πολυ!!

-Ηχογραφησα με ενα παλιομικροφωνο τζαμπε τελειως μπροστα σε μια καμπινα valve junior.

το Booster της TC ειναι ενα vintage πεταλι το πιο απαρατητο μου.

το distortion ειναι ενα telegun. Αυτα τα συνδεσα σε μια πολυ παλια κεφαλη fender twin reverb 65.

-Οσο για backing tracks θα βρω το λινκ και θα στο στειλω, εμενα μου τα εδωσε ο ΤΑΚΗΣ 79.

spimav_z είπε:
που βρισκετε ρε παιδια αυτα τα ωραια backing tracks να γουσταρω κι εγω λιγουλακι εδω στην εξορια που ειμαι ολο το χρονο? πειτε μου, πληρωνω οσο-οσο.
From Russia with love!...  http://jammer.net.ru/index.htmlΠροτιμώ πληρωμή σε είδος..(E.J.Strat)... ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα