- Πόντοι
- 398
Αρχικά τα έχει όλα τέρμα. Συνήθως κλείνω το tone αρκετά και έχω τον πίσω μαγνήτη φουλ και τον bridge 50% και κάτω. Τουλάχιστον στο σπίτι αυτό δουλεέυι αρκετά καλά.audiokostas είπε:Για μαγνήτες εννοούσα τι μίξη έχεις με neck και bridge και όχι μάρκα.
Δες και εκεί πως μπορείς να το δουλέψεις
My more than 2 cents...........
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΣΟ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ LIVE !!!gadget είπε:Αρχικά τα έχει όλα τέρμα. Συνήθως κλείνω το tone αρκετά και έχω τον πίσω μαγνήτη φουλ και τον bridge 50% και κάτω. Τουλάχιστον στο σπίτι αυτό δουλεέυι αρκετά καλά.
Στο στούντιο πειραματίζομαι περισσότερο!
Άλλο bridge άλλο "πίσω μαγνήτης"; ???έχω τον πίσω μαγνήτη φουλ και τον bridge 50% και κάτω.
Το ξέρω, το ξέρωaudiokostas είπε:ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΣΟ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ LIVE !!!
Δεν ξέρω αν είμαι αρκούντως εμφατικός αλλά έχω βαρεθεί να το επαναλαμβάνω.
Πίσω εννοώ το neck (middle στα jazz ? ) . Δεν τα πάω καλά με τις ορολογίες και χωροταξικά για πίσω μου κάνειΆλλο bridge άλλο "πίσω μαγνήτης"; ???
Κακώς κόβεις το tone.
Βάλε και τα τρία φουλ και δουλεύεις από κει την κοπτοραπτική.
Όχι ακόμα.gadget είπε:Αλλά precisionn να πάρω τελικά? (χουμορ χουμορ)
Ειμαι αντρας ρε!!audiokostas είπε:Είναι για άντρες.... ;D
Δεν έχω και δεν με κόβω να παίρνω σύντομα. Για την ώρα με ότι υπάρχει διαθέσιμο. Θα κορέσω την δίψα με 2 πεταλάκια που εχω βάλει στο μάτι. Aπλά επειδή πούλησα κάμποσο απο τον κιθαροεξοπλισμό μου "περίσσευαν" 200 κατοστάρικα και μπήκα σε σκέψεις επειδή κάτι με τρώει στις πρόβες....myster_maze είπε:Προς το παρόν κράτησε τα χρήματα σου για κάτι άλλο πχ ενισχυτή έχεις? Αν αρχίσετε, λέμε τώρα τα live, θα παίζεις με ότι βρίσκεις?
Ξεκινα με τα παντα φλατ (στο jazz αυτο σημαινει ολα τερμα) και work from there. Ανεξαρτητως ενισχυτη, κακο ηχο δυσκολα θα βγαλεις ετσι.gadget είπε:άσε που δεν ξέρω και τι ενισχυτή να κοιτάξω αφού δεν έχω κατασταλάξει τι ήχο θέλω.... θα πειραματιστώ με software και ότι μου παρέχουν τα διάφορα στουντιο να παίρνω ιδέες!
Το DI είναι για να περνάς το σήμα του μπάσου στη κονσόλα.gadget είπε:Και μίας και κάποιοι μου προτείνατε να πάρω μια κεφαλή για να την κουβαλάω στις πρόβες μήπως αντί για κεφάλι να πάρω ένα di να μήν εξαρτώμαι και απο καμπίνες? Ή κάτι δεν έχω καταλάβει στο ρόλο του di και για την ώρα θα μου είναι άχρηστο?
+1 σε αυτοaudiokostas είπε:Αφού σε βολεύει και σου αρέσει το μπάσο σου και θες ντε και καλά να χώσεις λεφτά, μπορείς να πάρεις ένα πετάλι preamp με eq και καλούδια που θα χει και di πάνω του και να το χεις και για τις πρόβες αλλά και για τα live.
To δικό μου πασπαρτού είναι το Zoom B3.gadget είπε:Χμμμ...μιας και χθές το βράδυ τα έιδα τα περισσότερα από αυτά η πρώτη μου ερώτηση θα έπρεπε να είναι μήπως θέλω preamp
Μάλλον πρέπει λίγο να το ψάξω περισσότερο να διαλευκάνω τις διαφορές ακριβώς των DI/preamp και γιατί θα με βολέψουν σε σχέση με μια portable καφαλί μπάσου....
Ευχαριστώ για τα links!