minor mood

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Minor mood in the evening :)

(το ανεβαζω απο το box.net γιατι δεν γινοταν να το μικρυνω χωρις να χασει πολυ σε ποιοτητα. Προτεινω να το κατεβασετε για το ακουσετε.)

http://www.box.com/s/sdmcyqgrsths5ltqhyy8

Ωραίος...  ;D Από τα καινούργια είναι; Μου άρεσε ιδιαίτερα το double bend στο 1:20  ;) ;D

Πάντως δεν θα το έλεγα ακριβώς minor το mood, μάλλον sweet melancholic...

ΥΓ: Και τώρα θα περιμένω να διαβάσω την κριτική... του you know who  ;D ;D ;D, αλλά επειδή ξέρω τα γούστα του, πιστεύω ότι θα του αρέσει (βέβαια νομίζω ότι θα κάνει ένα σχόλιο για το 2:46-2:48  ;D ;D ;D).  

Ίσως το καλύτερο παίξιμό σου που έχω ακούσει και απίστευτος ήχος. Backing Track ακούμε;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Και τώρα θα περιμένω να διαβάσω την κριτική... του you know who  ;D ;D ;D, αλλά επειδή ξέρω τα γούστα του, πιστεύω ότι θα του αρέσει (βέβαια νομίζω ότι θα κάνει ένα σχόλιο για το 2:46-2:48   ;D ;D ;D).  
Λοιπόν το προσόν των μεγάλων παικτών είναι εκεί που πάνε να βγουν έξω, να το σώζουν αριστοτεχνικά. ;)

Κατά τ' άλλα όπως έχω ξαναπεί, ο Gregg είναι από τις μεγαλύτερες κιθάρες εδώ μέσα, και είναι ιδιαίτερη χαρά (αλλά και τιμή) για μένα, το να βρεθώ μαζί του στη σκηνή. :)

Nestoras είπε:
Κατά τ' άλλα όπως έχω ξαναπεί, ο Gregg είναι από τις μεγαλύτερες κιθάρες εδώ μέσα, και είναι ιδιαίτερη χαρά (αλλά και τιμή) για μένα, το να βρεθώ μαζί του στη σκηνή. :)
Πραγματικά, πέρα από την πλακίτσα που μπορεί να κάνουμε, ο Gregg είναι από τους καλύτερους στο forum- και είναι φοβερό πως ένα τόσο low profile παιδί (o gregg είναι από τους πιο ήρεμους και χαλαρούς που έχω συναντήσει, εξαιρετικά ευγενική φυσιογνωμία) όταν παίζει (και τα χώνει) μεταμορφώνεται σε... καταιγίδα.

Θα βρεθείτε μαζί στην σκηνή; Ενδιαφέρον...  ;)

Πολυ ωραιο παιξιμο Γκρεγκ!(Το Thrill is gone δεν ειναι?)

Ωραιος ηχος αν και ειχε λιγο παραπανω βαθος απ οτι θα ηθελα(γουστα ειναι αυτα).

Ζηλευω τον τροπο που ακουγονται καποιες φρασεις απο τα δαχτυλα σου! :)

Διυλιζοντας τον κωνωπα:Ειναι δυσκολο να γεμισεις ενα τετοιο στυλ με σολο για 4 λεπτα.

Ισως χρειαζοταν καποια χρωματικα περασματα για να αποφυγεις τις επαναληψεις σε καποιες φρασεις.

Διυλιζοντας τον ακομα περισσοτερο:Θα σου προτεινα να ''διακινδυνευσεις''-πειραματιστεις και με τις αλλες θεσεις της πεντατονικης και με την μεταξυ τους συνδεση.

Ειμαι σιγουρος οτι με την τεχνικη και το φρασεολογιο που εχεις,το οποιο ειναι πια ''τυπωμενο''στον εγκεφαλο,θα ανακαλυψεις καινουρια πραγματα και θα εμπλουτισεις το ηδη πανεμορφο παιξιμο σου!

Μην ακουγομαι σα ξερολας δασκαλος κιθαρας τωρα.. :-\

Κανω φιλικες παραινεσεις! ;)

Ευγε παιχταρα μου!

Άψογος ! Ηχάρα by the way.

(+1 γεια λίγο..chromatism ;) )

cheers !

Καλή επιτυχία αύριο στο live :)

Μπραβο gregg!Μ αρεσουν πολυ αυτα τα αλα Albert King σηκωματα στο θεο που κανεις

αλλα και τα πιο Green σημεια.Ολο δηλ.Ευγε!

Σου χρωσταω κι ενα dvd του Robillard(απ το Gazarte).Θα το χεις συντομα.

freerock1974 είπε:
Ισως χρειαζοταν καποια χρωματικα περασματα για να αποφυγεις τις επαναληψεις σε καποιες φρασεις.
Ρε δασκλαλε μπας κι εισαι φιουζιονας και το κρυβεις?Κατι τ αμαξι κατι o Govan κατι

ο Ηοwe.Μπας και?

gvour είπε:
Ρε δασκλαλε μπας κι εισαι φιουζιονας και το κρυβεις?Κατι τ αμαξι κατι o Govan κατι

ο Ηοwe.Μπας και?
Tι να κανω ρε μαμωτ..Λεφτα για Mustang του '65 δεν ειχα,o Αllen Collins σχωρεθηκε,ο Gary Rossington δεν ξεκουνιεται να ρθει...Ουτε κανας Artimus Pyle δε μας κανει τη χαρη... ;D...Συμβιβαζομαι με τους φουζι(τσου)οναδες.. ;D

Μ αρεσει πολυ το φουζιον αλλα...αντε παιχτο αμα εισαι καλαμπορτζης αυτοδδιδακτος..

[move]ΗΧΑΡΑ!!!![/move]

.....εξαιρετικο παιξιμο..........!λεγε κιθαρα......να ξερουμε......!

Εγώ πάλι θα είμαι αυστηρός Greg. Πολύ φτωχό φρασεολόγιο για την κλάση σου εκθέτεις εδώ (σε αντίθεση φυσικά με άλλα δικά σου που έχω ακούσει).

Θα μπορούσες για παράδειγμα (χωρίς ούτε στάλα χρωματικού παιξίματος), πάνω από το maj7 να παίξεις το αντίστοιχο arpegio κάποια φορά, έτσι ώστε να δώσεις την αίσθηση της "κίνησης" και μελωδικά.

Οι πάρα πολύ καλές δυναμικές σου όμως και ο ήχος σου (στα δάχτυλα) είναι .......

freerock1974 είπε:
Μ αρεσει πολυ το φουζιον αλλα...αντε παιχτο αμα εισαι καλαμπορτζης
Ευχαριστώ θερμά για την αναφορά στο άτομό μου φίλε καλαμπουρτζή. ;D

fusiongtr είπε:
Πολύ φτωχό φρασεολόγιο για την κλάση σου εκθέτεις εδώ (σε αντίθεση φυσικά με άλλα δικά σου που έχω ακούσει),
Ίσως όμως να ευθύνεται και η διάρκεια του σόλο.

Να'στε καλα παιδια!!!

Το κλιπ το εγραψα με μια στρατ με yjm μαγνητακια. Ηταν απλα μια διαθεση που ειχα να παιξω και να ανεβασω κατι στο φορουμ, δεν ειναι δικο μου κομματι. Ειναι οπως προσεξε σωστα ο Σταυρος, το thrill is gone.

Να'στε ολοι καλα για τα σχολια σας και τις παρατηρησεις σας παιδια!!! Εχουν παντοτε σημασια!!

Κάποια στιγμή κάτι είχα ξανακούσει από εσένα Γκρεγκ ,εντάξει τι να πω κι εγώ ο πτωχός καλεμιτζής ,ότι δεν κατέχεις το σπορ?Το κατέχεις .

Μια ένσταση βέβαια την έχω .Το είδος που παίζεις είναι χιλιοπαιγμένο και άρα κορεσμένο ..........αυτά βέβαια για τα δικά μου αυτιά και συγνώμη που το αναφέρω κιόλας ,αλλά ένας παίχτης με τις δυνατότητές σου μάλλον θέλει κι άλλο σπρώξημο για να πάει παραπέρα από τα τετριμμένα .

Τώρα βέβαια μπορεί μόνο αυτά να σου αρέσουν, οπότε και η παραίνεσή μου να περισσεύει .

Φιλικά όπως πάντα και για όλα τα παιζάκια  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
38
Εμφανίσεις
6K
Απαντήσεις
9