Μην ξεχνάτε τις fender (customshop)

fendercustomshop

Νέο μέλος
Πόντοι
6
a strat masterbuilt is MAKRAN better than a strat style suhr.... την πας και σε πάει οπουδήποτε.....α, και για όλους τους αρρωστους εκεί έξω (εμού συμπεριλαμβανόμενου)...λέει και fender απάνω  ;D

κρύσταλλο η πουτ...

και για να μη λετε ότι και καλά λόγω pod x3 pro (αφού μικρόφωνο δεν έπαιζε εκείνη τη μέρα)

δεν την ακούμε σωστά ...πάρτε και μια αλλη παρόμοια.....the closest you can get to the real thang.....

.....AKOY EKEI.....ΞEXASTE TIS FENDER....ΝΤΡΟΠΗ :-X

και που στε ε?>...να παίζει κιθάρα κι ο κατασκευαστής...παίζει το ρόλο του κι αυτό στο τελικό project ..και μάλιστα με κιθάρα σαν κι αυτή που αγοράζετε...οχι να κοροιδευουμε τον κοσμάκη με κουστούμι και γραβάτα....

Fender's John Cruz Rips It Up With The United Blues Band

Ε, τι;

Τώρα που πήρες φόρα θα σταματήσεις;

Βάλε δυο τρία ακόμα..

Να υποθέσουμε ότι είσαι ελαφρώς ευνοϊκά διακείμενος προς τις Fender ή εγώ απλώς συμπεραίνω αυθαίρετα;

Αμα βρεις και καμμιά youtubιά με τον Leo να σολάρει, πες μας βρε συ να το δούμε.

Σε ευχαριστούμε πάντως όπως και να χει.

να σαι καλά

στο 1ο βίντεο παίζει ο δάσκαλός μου Αρβανίτης και δοκιμάζει την κιθάρα μου , αλλά επειδή μπορεί να μη θεωρούνταν τίμια προσέγγιση λόγω ψηφιακίλας έβαλα άλλο ένα με ενισχυτή, το 3ο βίντεο είναι με τον κατασκευαστή όλων των κιθαρών και των 3ων βίντεο....αυτά.

και επειδή ως γνωστόν μια masterbuilt κοστίζει 2 φορές όσο μια strat suhr...να και μια φθηνή malmseen  σε κατλαλληλα χέρια, σε μια άσκηση... διότι τελικά fender or not ladies n gentlemen...τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά

http://www.youtube.com/user/kar98ksniper#p/a/u/2/qMxVArlGW48

PANOS ARVANITIS....FINGERS ON FIRE...(THE FAST BUT CLEAN CHRONICLES)

αυτά με αγάπη ...στον mr kotsadoro

fendercustomshop είπε:
και επειδή ως γνωστόν μια masterbuilt κοστίζει 2 φορές όσο μια strat suhr...να και μια φθηνή malmseen  σε κατλαλληλα χέρια, σε μια άσκηση... διότι τελικά fender or not ladies n gentlemen...τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά

http://www.youtube.com/user/kar98ksniper#p/a/u/2/qMxVArlGW48

PANOS ARVANITIS....FINGERS ON FIRE...(THE FAST BUT CLEAN CHRONICLES)
Συγνώμη...αλλά με τόση φασαρία...όλες οι Start μου ακούγονται ίδιες...εσύ τι ξεχώρισες?

μάλλον τίποτα ...δίκιο έχεις...πάρτε suhr παιδιά

πολλή φασαρία οι ΣΤΡΑΤ...κι ο hendrix...ηχορύπανση σκέτη

fendercustomshop είπε:
πολλή φασαρία οι ΣΤΡΑΤ...κι ο hendrix...ηχορύπανση σκέτη
Ο δάσκαλός σου κάνει πολλή φασαρία...όσο για τον hendrix...εάν δεν καταλαβαίνεις εσύ τη διαφορά...μάλλον τίποτα ...δίκιο έχεις...

Αγαπητέ fendercustom, το τελευταίο βίντεο που ανέβασες έχει τόση σχέση με τον ήχο και το παίξιμο του hendrix όσο ένα αχλάδι με τον πύργο του άιφελ :)

Και ο Hendrix με FenderCustomShop έπαιζε; Μπράβο !!

Βρε συ FenderCustomShop γιατί μας λες τότε να πάρουμε Suhr; Εμένα μου άρεσε ο Χέντριξ. Θα πάρω μία FenderCustomShop Χέντριξ και θα παίξω σαν κιαυτόνανε.

audiokostas είπε:
Και ο Hendrix με FenderCustomShop έπαιζε; Μπράβο !!

Βρε συ FenderCustomShop γιατί μας λες τότε να πάρουμε Suhr; Εμένα μου άρεσε ο Χέντριξ. Θα πάρω μία FenderCustomShop Χέντριξ και θα παίξω σαν κιαυτόνανε.
Φίλως αυτώ είνε μια λέξι; Γιατι άμα δεν είνε πρέπη να κυττάξης λίγο την ωρθογραφεία σου.

pascal είπε:
όσο ένα αχλάδι με τον πύργο του άιφελ :)
Τώρα που το λές...κάτι βλέπω...πως τα έβλεπε ο Νταλί? 8) :-*

RayDTutto είπε:
Φίλως αυτώ είνε μια λέξι;
Ναι. Είναι Audiokostascustomshop. Λεξάρα ορ γουατ ;

πάγια αρχή από αρκετούς εδωμέσα...όταν σκάει παιχταράς (δεν εννοώ εμένα ...) ή κιθαρούκλα..... αρχίζει η παρεκτροπή από το θέμα...καλύτερα όμως να ..μασάς παρά να μιλάς..θα μοιράσω τσίχλες στο επόμενο meeting  ;D

όταν σκάει παιχταράς (δεν εννοώ εμένα ...) ή κιθαρούκλα..... αρχίζει η παρεκτροπή από το θέμα...

Ας μιλήσουμε για τον καιρό.

fendercustomshop είπε:
πάγια αρχή από αρκετούς εδωμέσα...όταν σκάει παιχταράς (δεν εννοώ εμένα ...) ή κιθαρούκλα..... αρχίζει η παρεκτροπή από το θέμα...καλύτερα όμως να ..μασάς παρά να μιλάς..θα μοιράσω τσίχλες στο επόμενο meeting  ;D
O kotsadoros που είναι επίσης παιχταράς όταν άνοιξε το θέμα δεν θυμάμαι να

παρεκτράπη κανείς...

fendercustomshop είπε:
Βρε Δημητράκη, γιατί μου αρπάζεσαι; ε;

Σ' αρέσουν οι FenderCustomShop, οι παλιές (που δεν ήταν FenderCustomShop) είναι κι οι καλύτερες, βάλε πάλι βίντεο δασκάλου, οι άλλες είναι απομιμήσεις, άλλες καλές άλλες κακές αλλά πάντα απομιμήσεις και ναι το νόημα το πιάσαμε thank you very much.

Γιατί χολοσκάς;

Έλα συ στο meeting και κέρνα μπύρες (κι άσε τις τσίχλες) και μεις θα σ΄αγαπάμε και για ότι θες θα σου μιλάμε.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back