Mην βριζετε αντιχριστοι!!!

Octapus

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Να πω μια παρατηρηση,

αν ειναι δυνατον να μην βριζετε,και ιδιως στα αγγλικα,καθως το firewall της εταιριας μου δεν επιτρεπει bad language και ορισμενες σελιδες ειναι blocked.Και επειδη σαν υπευθυνος μηχ/σης δεν μπορω να το βγαλω και να με κυνηγανε ολοι,παρακαλω μην βριζετε....

Αφηστε που και αλλοι μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα....

Να πω μια παρατηρηση' date='αν ειναι δυνατον να μην βριζετε,και ιδιως στα αγγλικα,καθως το firewall της εταιριας μου δεν επιτρεπει bad language και ορισμενες σελιδες ειναι blocked.Και επειδη σαν υπευθυνος μηχ/σης δεν μπορω να το βγαλω και να με κυνηγανε ολοι,παρακαλω μην βριζετε....

Αφηστε που και αλλοι μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα....[/quote']

8O

Πλάκα κάνεις έτσι; :wink:

Να πω μια παρατηρηση' date='αν ειναι δυνατον να μην βριζετε,και ιδιως στα αγγλικα,καθως το firewall της εταιριας μου δεν επιτρεπει bad language και ορισμενες σελιδες ειναι blocked.Και επειδη σαν υπευθυνος μηχ/σης δεν μπορω να το βγαλω και να με κυνηγανε ολοι,παρακαλω μην βριζετε....

Αφηστε που και αλλοι μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα....[/quote']

8O

Πλάκα κάνεις έτσι; :wink:
Τι πλάκα να κάνει ο τρελός; Αφού σου λέει ότι μόνος του το έχει εγκαταστήσει σαν υπεύθυνος μηχανογράφησης... :D :D :D :D :D :D :D :D

οχι δεν κανω πλακα,το firewall που εχω εγκαταστησει μπλοκαρει

διευθυνσεις αν εχουνε βρισιες μεσα.Και ορισμενες στα ελληνικα.

Π.χ την 38/39 σελιδα απο το noiz live δεν μπορω να την ανοιξω..... :cry:

μου βγαζει οτι η σελιδα ειναι blocked γιατι περιεχει βρισιες μεσα.Αυτο ειναι

καποια engines στο hardware firewall που εχω και λεγονται

Content Block

URL Block

Category Block

και Script filter

οποτε τα κοιταζει ολα και αν βρει εστω μια σελιδα να ειναι "πειραγμενη" η με τις παραπαωανω προυποθεσεις,την κοβει.

Σε άλλο φορουμ έχουν ένα κόλπο και όταν γράφει fack πχ (σκόπιμα ανορθόγραφα) στο ποστ γίνεται αυτόματα f**k!

Δε είχα σκεφτεί ότι μάλλον γίνεται για παρόμοιο λόγο...

οχι δεν κανω πλακα' date='το firewall που εχω εγκαταστησει μπλοκαρει διευθυνσεις αν εχουνε βρισιες μεσα.Και ορισμενες στα ελληνικα.

Π.χ την 38/39 σελιδα απο το noiz live δεν μπορω να την ανοιξω..... :cry:[/quote']

Ψάξε να βρεις δουλειά σε μια λιγώτερο politically correct εταιρεία. :roll:

Μιλάω απολύτως σοβαρά.

Είναι η σελίδα που κάνει βουντού ο whitenoise για να καούν οι Gibson της Υφηλίου, και καπάκι στην άλλη θα τσακωνόμαστε για τα ξύλα ανταλλάσοντας φιλοφρονήσεις, γεμάτες ευγένεια κάλος και ήθος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Π.χ την 38/39 σελιδα απο το noiz live δεν μπορω να την ανοιξω..... :cry:
Εν' τάξει εγώ φταίω γι' αυτό. Πάω τώρα να διορθώσω το ποστ μου (ελπίζω να μπορεσω) και έτσι θα μπορέσεις να το διαβάσεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ναι αυτο γινεται οχι μονο για αυτον τον λογο,αλλα γιατι υπαρχει νομος που απαγορευει τις βρισιες η πρεπει να προειδοποιηται ο αναγνωστης οτι

θα εχει βρισιες μεσα,κτλ.....οπως ειχε γινει με τους δισκους αν ενθυμουνται και οι παλιοτεροι(explicit lyrics,parental advisory, κτλ)

ναι ρε ΤΟΜΑΡΙΑ!! :lol:

LUKA_01.jpg

μην υβριζετε βρωμεροι ΚΩΔΙΚΟΝΤΑΒΙΝΤΣΙΣΤΕΣ!! :lol:

Καλά, μας κούφανες... Δεν το γνώριζα... 8O

Δε μπορείς να κλείσεις αυτές τις παραμέτρους; Όχι όλο το f/w, μόνο αυτές. Εκτός αν δουλεύεις σε σχολειό ή στην Αρχιεπισκοπή! :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back