παιδια καλημερα ψαχνω για ηχεια μονιτορ μονο για ακροαση τιμη μεχρι 180 ευρω εχετε κατι να προτεινετε ειναι για πολυ μικρο χωρο...! εχω στο μυαλο μου κατι σε behringer ms40
Ας πουμε γενικα οτι προσπαθουν να μην χρωματιζουν(στα πλαισια του δυνατου για καθε κατηγορια τιμης).
Επισης αναδεικνυουν καποιες λεπτομερειες που ισως να ειναι κουραστικες στην ακροαση μουσικης.
Αλλοι προτιμουν ακροαση μουσικης με την αναλυτικοτητα μονιτορ ηχειων,αλλοι αρεσκονται σε ενα χρωματισμενο home Hifi (που συνηθως δεν ειναι και τοσο... "hi"... ),γουστα ειναι αυτα.
Παντως τα M Audio τα εχω δει στημενα για ακροαση σε αρκετα καταστηματα "ΠΛΑΙΣΙΟ" αν θελεις να τους ριξεις ενα...αυτι.
ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...βασικα η επιλογη μου στηριζεται στο οτι ολα αυτα που θελω να ακουσω να πεφτουν σε μια κονσολα μαζι με τιν εχοδο του pc για να ακοθω μοθσικη οποτε χρειαζετε.επιλεγοντας καθε φορα αυτο που θελω.....οποτε η εχοδο της κονσολασ θα πηγαινει σε δυο τεοιτα ηχεια...
Αφού δεν πρόκειται να μιξάρεις δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς για studio monitors, που έτσι κι αλλιώς σ'αυτό το budget δε θα βρεις τίποτα αξιόλογο. Νομίζω πως κοιτάζοντας σε απλά hifi θα βρεις καλύτερη ποιότητα ηχείων.
Τα home audio (ας τα πουμε hifi αφου συνηθιζεται) ηχεια στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι παθητικα,αρα θα χρειαστεις και εναν ενισχυτη αν καταληξεις σε αυτη την λυση.
Αναφέρεις τον όρο monitor απο τη μια και απο την άλλη σκέφτεσαι και το κινέζικο το καλαθάτο.
Καλό είναι να πάρεις ένα ηχείο όσο πιο πιστό γίνεται λαμβάνοντας υπ'όψη το μικρό ποσό που θα διαθέσεις. Κοίταξε τις active σειρές απο MAudio, Samson, Tascam, Yamaha και διάλεξε ότι αντέχει το πορτοφόλι σου. Δεν θα πάρεις reference monitor αλλά δεν θα πέσεις και πολύ έξω.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.