Μια προταση στο Noiz

Θα συμφωνήσω..Λίγη καλή θέληση απο μερικούς μπορεί να φανεί υπερ-αρκετή..

u can count me in  :)

Είναι πολύ ωραία ιδέα που έχει συζητηθεί εκτενώς και στο παρελθόν.

Δεν κρύβω ότι το σχόλιο του mscmkr έχει βάση.

Πάντως στόχος του Noiz είναι να αναπτύξει και να βοηθήσει την ελληνική μουσική σκηνή οπότε η ιδέα δεν έφυγε από τη μέση.

Αν χρειαστούν στούντιο θα βρεθούν.

Επαφές για την προώθηση και τη διανομή υπάρχουν.

Δεν σας κρύβω ότι έχει στηθεί πολύ καιρό τώρα, σχετικό site που θα εξυπηρετούσε μια τέτοια περίπτωση.

Ενα μικρό label, online διανομή και μια συλλογή σε περιοδικά ή εφημερίδες είναι αυτό που σκέφτομαι.

Θέλει σκέψη και αρκετή δουλειά.

Θα σας κρατήσω ενήμερους.

χαρα στο κουραγιο σου yameth.παρολο που εισαι πολυασχολος θελεις να κανεις ακομα περισσοτερα πραγματα.μπραβο

Το σημαντικότερο είναι η προσπάθεια να στηριχθεί και από άλλους και να μην περιμένουμε από τον yameth να κάνει (ακόμα) μια full time δουλειά για χατήρι μας.  

Ειλικρινά.. δεν ξέρω τι θα μπορούσα να προσφέρω, αλλά είμαι μέσα. :)

Είμαι κι εγώ θετικός στην όλη ιδέα.....

βέβαια έχω εξασφαλισμένη την παγκόσμια καταξίωση και επιτυχία με τη μουσική μου στο άμεσο μέλλον χωρίς το νοιζ, αλλά θα βοηθήσει τους υπόλοιπους..... ;D ;D :P

Κι εγώ θετικός οπωσδήποτε... Και δυο ιδέες:

(α) δανεισμός εξοπλισμού σε κάποιον που τον χρειάζεται για τον σκοπό της Noizικής ηχογράφησης, κι αν φοβάται κάποιος πχ. για την πανάκριβή του Gibson ας δανείσει κάτι ανθεκτικό, πχ. ένα πετάλι.

(β) συνεργασία με την community του φόρουμ , από κοντά ή εξ αποστάσεως, σε κάποιον που χρειάζεται ένα καλό μέρος κιθάρας, πλήκτρων, πνευστών κλπ. για να ολοκληρωθεί η Noizική ηχογράφηση...

Κατ'αρχήν να ζητήσω συγγνώμη για το off-topic, απλά ως ιδέα πιστεύω πως ψιλοταιριάζει στο συγκεκριμένο θέμα.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι τύπου hear 'n' aid αλά Dio. Δηλαδή να βγεί ένα βασικό τραγούδι, και να παρελαύνουν όλοι οι κιθαρίστες, πληκτράδες, μπασσίστες κλπ. με διάφορα σόλο και ρυθμικά μέρη. Όχι για να πουληθεί ή να μπεί σε συλλογή ή οτιδήποτε, απλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον σαν ιδέα. Φυσικά μπορεί και να μην είναι...  ;D

-1 καρμα στον pastelius που δν έχει αξιωθεί να αγοράσει εξωτερική κάρτα ήχου!  ;D

Κατά τα άλλα μέσα  8)

harilatron είπε:
Ειλικρινά.. δεν ξέρω τι θα μπορούσα να προσφέρω, αλλά είμαι μέσα. :)
Κι εγώ!

Yameth και Σια, count me in σε περίπτωση που χρειαστείτε ψηλό για το ξεσκόνισμα. ;)

pastelius είπε:
ποιά είναι η Σία ? :-X :-X  ;D ;D                      :P
Δηλαδή, αν έγραφα Yameth & Co. θα ρώταγες ποιά είναι η Co?

E;

Θα ρώταγες;

Διασκεδάζεις;

Στο μάρσιπο βάζεις και χοντρά ή μόνο τα κέρματα;

Και γω μέσα....!!!!!!!

Προσφέρω λεφτά, πολύ προσεγμένους στίχους, έθνικ επιρροες και την Gibson μου!!!

harisexp είπε:
Xρειαζονται  συντονιστης-ες για αυτη την προσπαθεια.Ισως καποιος που να γνωριζει απο λογιστικα ?
Πρώτα χρειάζεται να ξεκαθαριστεί ο χαρακτήρας και ο τρόπος οργάνωσης του project. 'Ολα τα άλλα έπονται.

αν και είμαι "καμένος" από παρόμοια προσπάθεια στο παρελθόν, ευχαρίστως -σε ότι χρειαστεί και αν- να προσφέρω ότι μπορώ με τον λιγοστό (δυστυχώς) ελεύθερο χρόνο μου...

ΥΓ...χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω θα σας πω από την πείρα μου ότι η πρόθεση είναι "αγία" και το όραμα "αθάνατο", αλλά μόνο με την προϋπόθεση να μην ξεχάσετε ποτέ ότι η υλοποίηση είναι συνήθως "που..να" ώστε να προσέχετε πως θα της φερθείτε...

pastelius είπε:
-1 καρμα στον pastelius που δν έχει αξιωθεί να αγοράσει εξωτερική κάρτα ήχου!  ;D

Κατά τα άλλα μέσα  8)

Μια απο τα ίδια περικαλώ....

Εγω όπως και όσο μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω.

να προτεινω μια ιδεα?

δε γνωριζω τι εξοδα χρειαζεται, τι hardware τι γνωσεις κλπ κλπ αλλα θα μου αρεσε να ειναι το ιδιο το νοιζ host στα κλιπακια που κατα καιρους βαζουμε , και να αποτελουν χωριστο section με τυποποιημενη προβολη ειδους μουσικης , αριθμος Views, βαθμολογηση απο τους χρηστες (με προυποθεσεις παλαιοτητας , συμμετοχης , μοναδικοτητας ψηφου κλπ) και με σχολια απο κατω . (οκ το παραδεχομαι σιγα την καινουργια ιδεα...)

Φανταζομαι οτι στις μερες μας ειναι παμφθηνο απο πλευρας χωρου αποθηκευτικου , αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν αλλες δυσκολιες σχετικες με σερβερ ταχυτητας upload download klp.

παντως αν χρειαστει donation, ειμαι προθυμος (δεν ειναι κακο καιι ντροπη  παντως αν καποιος δε θελει να δωσει)  , δεν εχω καμια καχυποψια για την διαχειριση οποιων χρηματων μαζευτουν. (Εχω κερδισει και ενα δωρακι απο διαγωνισμο του νοιζ και αισθανομαι οτι χρωσταω ... χε χε χε )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back