Μια προταση στο Noiz

harisexp

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Σε διαφορα sites γινονται καποιοι διαγωνισμοι ωστε οι διαφορες δουλειες να προωθουνται δισκογραφικα.Δεν θα ηταν καλη ιδεα να γινοταν κατι αναλογο και εδω σε περιπτωση που καποιος εχει κανει ενα επαγγελματικο αποτελεσμα;Βλεπω πολλες καλες δουλειες απο μελη εδω και θλιβομαι που δεν εχουν την τυχη που θα επρεπε.Καλες οι συζητησεις και οι πλακες ομως μηπως θα ηταν καλυτερο να δουμε την ουσια;Απλως σαν μελος κανω μια προταση προς στην

διευθηνση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όλη η.. 'βρωμοδουλειά' (παραγωγή/ηχοληψία κτλ.) θα μπορούσε να γίνει απο τους επαγγελματίες ηχολήπτες/μηχανικούς ήχου του Noiz, αν φυσικά αυτοί έχουν τον χρόνο και την διάθεση..

Όσο για την προώθηση και όλη την υπόλοιπη επιμέλεια (προώθηση,έξοδα,δισκ/κές εταιρείες κτλ) φαντάζομαι πως θα υπάρχει κάποια δυσκολία ,χωρίς όμως να μπορώ να την προσδιορίσω όντας άσχετος με τα θέματα αυτά.. :)

Ας ακούσουμε και την γνώμη όσων γνωρίζουν κάτι παραπάνω.  ;) Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.

Π.χ. μια φορά το χρόνο θα μπορούσε να βγαίνει ένα compilation cd με τα καλύτερα κομμάτια, θα ήταν φυσικά free για κάτέβασμα και η προώθηση θα γινόταν μέσω διαφήμισης κλπ.

Το βλέπω σε κάποια χρόνια να υπάρχει στα ράφια (αν υπάρχουν) cd-box τρελλό NOIZ - GOLD HITS 2008 - 2018.

kwstas79 είπε:
Π.χ. μια φορά το χρόνο θα μπορούσε να βγαίνει ένα compilation cd με τα καλύτερα κομμάτια, θα ήταν φυσικά free για κάτέβασμα και η προώθηση θα γινόταν μέσω διαφήμισης κλπ.

Το βλέπω σε κάποια χρόνια να υπάρχει στα ράφια (αν υπάρχουν) cd-box τρελλό NOIZ - GOLD HITS 2008 - 2018.
+++ Πολυ καλη ιδεα

Και να κυκλοφορουσε ανα κατηγορια-ειδος

pastelius είπε:
Όλη η.. 'βρωμοδουλειά' (παραγωγή/ηχοληψία κτλ.) θα μπορούσε να γίνει απο τους επαγγελματίες ηχολήπτες/μηχανικούς ήχου του Noiz, αν φυσικά αυτοί έχουν τον χρόνο και την διάθεση..
+1000

harisexp είπε:

+++ Πολυ καλη ιδεα

Και να κυκλοφορουσε ανα κατηγορια-ειδος
+1

Nαι,αλλά το στούντιο και τις κόπιες ποιος θα τα πληρώσει?? ;D

Πάντως προσφέρομαι να αναλάβω ένα rock κομμάτι πλήρως (recording-mixing) σε στούντιο επιλογής του noiz.

Ωραία ιδέα Χάρη. Προσφερθείτε boyz.

έχω κάνει οφθαλμολογική εξέταση κια βλέπω την τύφλα μου.μόλις συνέλθω θα σας πω για έκοδα κοπής α.ε.π.ι κ.λ.π

βάλτε και εμένα μέσα! +1!

χρειάζεται κάτι τέτοιο η χώρα μας,

από ότι φαίνεται άν δεν κάνουμε κάτι μόνοι μάς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα!

haryy είπε:

Πάντως προσφέρομαι να αναλάβω ένα rock κομμάτι πλήρως (recording-mixing) σε στούντιο επιλογής του noiz.

Ωραία ιδέα Χάρη. Προσφερθείτε boyz.
δυστηχώς εγω το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι την μουσική μου και καλή διάθεση! :)

αντε, και αν χρειαστεί κουβάλημα κατι γινεται!

αλλα αν καταφέρουμε να βρούμε λίγους καλοθελητές και μια μικρή χορηγεία κάτι θα κάνουμε!

προσωπικά, θα μου άρεσε να έβλεπα κάθε χρόνο και μια συλλογή (compilation) noiz να βγαίνει στην οποία να συμμετέχουν τα μέλη. θα μπορούσε αρχικά να διατίθεται ηλεκτρονικά. Αλλιώς,το κόστος κοπής θα μπορούσε να καλυφθεί πιστεύω από τις παραγγελίες των μελών.

Νομίζω ότι μία τέτοια ιδέα έχει συζητηθεί και παλιότερα και τελικά δεν ευδοκίμησε...

Εγώ ψηφίζω ότι....

Δεν θα γίνει. Πολύ ρομαντικό, αλλά πολύ μεγαλύτερος μπελάς. Ειδικά αν ανακατευτούν και οι modulators. Τι σας φταίνε τα παιδια? Να γίνει ο διαγωνισμός σκέτος με ό,τι έχει κάνει ο καθένας σπίτι του, είναι οκ. Αλλα να μπλέξει η όλη κατάσταση με ηχογραφήσεις σε στούντιο κλπ κλπ νομίζω δεν πρόκειται να γίνει.

Ας μην ειμαστε αρνητικοι πολλοι σιγουρα εχουν ενθουσιαστει με την ιδεα.Οσο για τους modulators δεν ειπαμε οτι δεσμευουμε κανεναν.Μπορουμε με καλη θεληση και εναν συναιτερισμο οτι διαθετει ο καθενας χρημα η προσωπικη δουλεια ηχοληψια-μαστερινγκ και καποιον ειδηκο στην προωθηση-διανομη.Δεν θα γινουμε πλουσιοι σιγουρα απο αυτο αλλα ουτε εχουμε να χασουμε και πολλα πραγματα.

Γεια σας που ειστε Αθηνα ειναι πιο ευκολο να το οργανωσετε και σιγουρα υπαρχουν καποιοι εμπειροι σε διαφορους τομεις.   

haryy είπε:
Σκεφτομουν κυριως για αυτους που εχουν κατι ετοιμο απο το home studio τους και να χρειαζονται απλως ενα mastering.Οσο για τις κοπιες τα δικα μου cds π.χ. μου στοιχιζουν 1.5-2 ευρω το ενα, με δικο μου ειδικο εκτυπωτη.Καπου εκει ειναι οι τιμες και εξω.Θα μπορουσε ο καθενας να συνεισφερει ενα ποσο 50-100 ευρω ωστε να καλυφθουν τα εξοδα.

harisexp είπε:
Σκεφτομουν κυριως για αυτους που εχουν κατι ετοιμο απο το home studio τους και να χρειαζονται απλως ενα mastering.Οσο για τις κοπιες τα δικα μου cds π.χ. μου στοιχιζουν 1.5-2 ευρω το ενα, με δικο μου ειδικο εκτυπωτη.Καπου εκει ειναι οι τιμες και εξω.Θα μπορουσε ο καθενας να συνεισφερει ενα ποσο 50-100 ευρω ωστε να καλυφθουν τα εξοδα.

Eγώ θα σκεφτόμουν κάτι σε φάση donation από εμάς τους ίδιους. Από 10 ευρώ να βάλουν 100 μέλη για αυτή την προσπάθεια κάποια μικρά και λειτουργικά έξοδα μπορούν να βγουν.

Πολύ καλή ιδέα πάντως.

Xρειαζονται  συντονιστης-ες για αυτη την προσπαθεια.Ισως καποιος που να γνωριζει απο λογιστικα ?

Απλό ερώτημα: Και γιατί να ασχοληθεί ο Yameth ή οποιοσδήποτε υπεύθυνος από το Noiz; Για να βγει κανά παλουκάρι πάλι και να λέει πώς και πόσο τα παίρνει;;;;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back