- Πόντοι
- 48
Πού είναι τα ντοκουμέντα; ;DHellFire είπε:Δημήτρη έπρεπε να ακουγες τον panorius να παίζει EVH με την Τελεκαστερ. ;D
Πού είναι τα ντοκουμέντα; ;DHellFire είπε:Δημήτρη έπρεπε να ακουγες τον panorius να παίζει EVH με την Τελεκαστερ. ;D
Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω, εάν δεν μου κάνει πρώτα μήνυση το you tube για την χειρότερη ποιότητα βίντεο ever. ;Dgeodimitri είπε:Πού είναι τα ντοκουμέντα; ;D
Ευχαριστώ Βασίλη, έπαιξαν και αλλα παιδια με την κιθάρα, επέλεξα όμως να ανεβάσω μόνο ενα βίντεο για να μην κατηγορηθώ για αυταρέσκεια.vasilisgeo72 είπε:Ευγε Νικόλα για την κουκλα σου.. και στον παίκτη που στην τίμησε![]()
![]()
![]()
![]()
Mario, την κιθαρα την ζήταγαν επίμονα κάποιοι φίλοι απο Αμερικανικό forum και μια φορά μόνο μου έστειλε μνμ. κάποιος απο Βοσνία.marioG542 είπε:Το ξαναλεω!! Μια απο τις πιο ομορφες κιθαρες που εχω δει!
Και γιατι Αμερικη παρακαλω;;;; :-\
Ειχε μπει αγγελια ή την ειδαν και σου ζητησαν τιμη;;;HellFire είπε:Mario, την κιθαρα την ζήταγαν επίμονα κάποιοι φίλοι απο Αμερικανικό forum και μια φορά μόνο μου έστειλε μνμ. κάποιος απο Βοσνία.
Απο Ελλάδα δεν εκδηλώθηκε ποτε ενδιαφέρων.
Πάντως θα υπάρξουν και άλλες με τέτοιο θεμα, όσοι πιστοί...
Forgive me Father (Κωστα) for I have sinnedaudiokostas είπε:Νίκο έσφαλες.
Απλά.
Δε λέω τίποτ άλλο κι η ιστορία θα σε κρίνει και οι Ερινύες θα σε καταδιώκουν.
Δεν το ξερα πως την πουλάς.
Ήρθε η χιπολαχούρια κι έδιωξε τις πολεμικές μηχανές;
Πρέπει να βρεθούμε να σε συνετίσω....