μια ωραια τσαντα

Τώρα και σε ροζάκι για ποζεράδες.  ;D ;D ;D

19.jpg

...μπά.

Ωραίες τσάντες είναι αυτές:

louis-vuitton-tahitienne-bags.jpg

...γιατι πουλώντας τις μπορεις να πάρεις αυτό:

57.gif

8)

Aς είναι καλά οι ΤVeaters οι γυναικες δηλαδή. Φαντάζεσαι αν πουλήσουμε τα όλα τα αξεσουάρ των γυναικών μας τι μπορούμε να αγοράσουμε?  ;D ;D ;D

Regent είπε:
Aς είναι καλά οι ΤVeaters οι γυναικες δηλαδή. Φαντάζεσαι αν πουλήσουμε τα όλα τα αξεσουάρ των γυναικών μας τι μπορούμε να αγοράσουμε?  ;D ;D ;D
Κοίτα,για να λέμε την αλήθεια....αν έχεις την οικονομική ευχέρεια να αγοράζεις στην γυναίκα σου τις παραπάνω τσάντες,δε νομίζω πως χρειάζεται να πουλήσεις τίποτα  8)

Εχεις δεν έχεις φίλε, κοίτα τους λογαριασμούς των πιστωτικων τους καθε τέλη του μήνα και θα καταλάβεις. ;D

Εγώ πάντως λόγω μαμαμίας μου στον τίτλο διάβασα "μια ωραία τσόντα".

Ο πεινασμένος .......  ;D ;D ;D ;D ;D

bouzoukleri είπε:
Εγώ πάντως λόγω μαμαμίας μου στον τίτλο διάβασα "μια ωραία τσόντα".

Ο πεινασμένος .......  ;D ;D ;D ;D ;D
Εσύ μια χαρά είσαι, για τους υπόλοιπους δεν ξέρω..  :P

roybatty είπε:
...μπά.

Ωραίες τσάντες είναι αυτές:

...
Πριν κάτι χρόνια που είχα σχέση με μια χαϊ γκόμενα, έμαθα για πρώτη φορά τις τιμές που παίζουν στις louis vuitton (τις οποίες οι φίλτατες τις κρατάνε το πολύ για δύο σαιζόν). Ήταν η μέρα που κατάλαβα ότι οι καλές κιθάρες δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ακριβές (τις οποίες κρατάμε για 10, 15, 20 σαιζόν) ;D

χαχα!!! :D

καλές είναι οι 2 σεζον...όταν τις κρατάνε για μια σεζον και εχουν και πολλές???

εμένα η δικια μου είχαμε πάει ταξιδάκι για 5 μέρες και έιχε φέρει 8 τσάντες!!!!χωρίς υπερβολές...και το χειρότερο είναι μικρη ακομα... :o

Όπως είπε και μια κυρία μεσοαστικής καυαγωγής στην γυναίκα μου. Αυτές δεν είναι τσάντες είναι επένδυση. Και ψώνισε λουί βιτόν των 3400 εούρω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back