Μια Φούγγα απο μένα

....τι άλλο απο μια βαθειά υπόκλιση......καθόλου δε σ'αρέσει και σένα ο Ιωάννης Σεβαστιανός να υποθέσω ε ?? :lol:

Ποιός παντρεύεται ρε παιδια??

:lol: :lol: :lol:

Πολύ καλό εκφραστικό, δομημένο σωστά και πολύ καλή απόδοση.

σηκώνει ας το πούμε.............. επέκταση.

...ένα τέτοιο τρελλό ψάχνω που να θέλει να .....ευνουχίσει τις φούγγες του με το κλάμμα μιας strato.... :roll:

....τι άλλο απο μια βαθειά υπόκλιση......καθόλου δε σ'αρέσει και σένα ο Ιωάννης Σεβαστιανός να υποθέσω ε ?? :lol:
Τι καλός... Ε όσο να ναι τον έχω σε μια εκτίμηση...

Ποιός παντρεύεται ρε παιδια??
:lol: :lol: :lol:

Πολύ καλό εκφραστικό' date=' δομημένο σωστά και πολύ καλή απόδοση.

σηκώνει ας το πούμε.............. επέκταση.[/quote']

Έ όσο να ναι μετά απο τόσα χρόνια τον παίζουμε στ δαχτύλια τον προγραμματισμό midi... Όσο για τη διάρκεια ειναι όντως λίγο, αλλα δέ βαριέσε?

...ένα τέτοιο τρελλό ψάχνω που να θέλει να .....ευνουχίσει τις φούγγες του με το κλάμμα μιας strato.... :roll:
Δεν είπαμε μόνο ESP??? Ψήνεται κ αυτό πάντως. Επειδή είμαι καφρούλης ετοιμάζω beatάδικη έκδοση της με βαβουρέ κιθάρα.

Στ προσεχώς.

Ηθελα να ρωτήσω: Πώς ακούγεται σε καλά ηχεία? Είμαι στ πατρικό μου και απο τα ηχειάκια του laptop δεν καταλαβαίνεις πολλα...

ακολούθησα τους κανόνες......
οχι και πολύ... :lol:

Ε καλά...Τους βασικούς τουλάχιστον. Θέμα, επανέκθεση στην πέμπτη, υπαγόρευση θέματος απο όλες τις φωνές...

Εμπειρικά την έγραψα. Ούτε πτυχίο αρμονίας δεν έχω πάρει ακόμη.

Έχοντας μόνο εμπειρία ακροατή (τα πτυχία μου δεν έχουν

καμμία σχέση με τις γνώσεις μου πλέον -άχρηστα χαρτια-), μπορώ να παρατηρήσω μερικά "λάθη" (ωχ, έγινα ωδειάκιας), όχι τόσο ως προς τα χαρακτηριστικά μιας φούγκας, αλλά ως επιλογή νοτών. Στη μέση υπάρχει λάθος νότα ή μου φαίνεται?

Και μη νομίζεις από τα παραπάνω ότι δε μου άρεσε. Ίσα ισα. Τα είπα για να το παίξω λίγο έξυπνος και να ξεσκουριάσω ακαδημαικά. Μου άρεσε και φαίνεται ότι το κατέχεις, έστω και ως αυτί.

Ίσως και να έχεις δίκιο. Όπως είπα έχω χάλια ήχο, απο τα ηχεία του λάπτοπ, οπότε κάτι μπορει να μου ξέφυγε στο midi. Αν μου πείς σε ποιό σημείο ακριβώς το ακούς, μάλλον θα μπορέσω να το βρώ και να το διορθώσω.

Ιδού και η παρτιτούρα για τους ακαδημαικούς, γραμμένη στον Σιβέλιο.

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/lambrosgg/fugue_0001.JPG

Δεν έχει timer το quiktime που το ακούω και δε μπορώ να εξηγήσω ακριβώς. Στη μπάρα πάντως είναι ακριβώς στη μέση (τώρα 2 πάνω 2 κάτω).

Αυτή η παρτιτούρα θα έχει τεράστια αξία κάποτε.

Εχω και χειρόγραφη. Φαντάσου ΑΥΤΗ πόσο θα κοστίζει κάποτε...

Ακούω προσφορές. Για τους πλούσους οι χειρόγραφη (5 σελίδες) και για τους φτωχομπινέδες η Sibelius.

ακολούθησα τους κανόνες......
οχι και πολύ... :lol:
Εμπειρικά την έγραψα. Ούτε πτυχίο αρμονίας δεν έχω πάρει ακόμη.
ε τοτε, είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια και δείχνεις ταλέντο στο χειρισμό των φωνών.

Απλά να ξέρεις οτι εχεις φτιάξει μια ελευθερη πολυφωνική σύνθεση που όμως δεν είναι φούγκα.Τουλάχιστον όχι με αυτα που οριζει η συγκεκριμένη φόρμα.

Αν θες να γίνει φούγκα θελει πάαααρα πολλά πράγματα ακόμα πέρα απο την απάντηση στη 5η.

Αυτές οι ελείψεις δεν το μειώνουν βέβαια σαν σύνθεση στο αυτι του ακροατή, απλά δεν είναι φούγκα. 8)

Εμένα μ' 'αρεσε πάντως, είτε είναι φούγκα είτε είναι ρούμπα.

Δηλώνω αιώνια βλαμμένος με τον ήχο του οργανου.

+1. Κι εγώ κάτι παθαίνω όταν ακούω τον ήχο του εκλ. οργάνου! Προσπαθώ να τον μιμηθώ με κάτι πλαγκινς, αλλά δεν μου βγαίνει καλός. Βάζω πχ όργανο μαζί με ριβερμπ, αλλά όλο κάτι του λείπει και δεν με ικανοποιεί!

¶σχετο, αλλά αυτή η κλασική η βαμπιροφούγκα, ξέρει κανείς ποια είναι; Το έχω ξεχάσει και σπάω την κεφάλα μου 4 μέρες τώρα!!!

¶σχετο' date=' αλλά αυτή η κλασική η βαμπιροφούγκα, ξέρει κανείς ποια είναι; [/quote']

Bach. Τοκάτα και φούγκα σε ρε ελλάσονα.

ohmann.gif
νατο. Πόσο μου την σπάει όταν κολλάω σε κάτι τόσο βασικό
arracher-cheveux.gif

μια sibelius σε εμένα, αν δεχεσαι πιστωτική και κάνεις άτοκες δόσεις και ξεκινάμε απο το 2010 που ξεχρεωνω το αυτοκίνητο,

Και θέλω τιμή φίλου noiz,

Καλά εδώ ο Malmsteen μου έκανε "Fuguetta" (στο όνομα) και έχει μόνο 2 φωνές... Ούτε για invention δεν περνάει.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ειλικρινά με συγκινείτε!

Υπάρχει αυτό το demo του Organux Vsti (Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι περιορισμό έχει και είναι demo) με πολύ ενδιαφέρον ήχους οργάνων (εκκλησιαστικών και μη) για όσους να ασχοληθούν και να μην ψάχνονται.

http://www.softplatz.com/Soft/Audio-Multimedia/Music-Composers/28708.exe

Ρε συ αυτό κάθε 10 δευτερόλεπτα κάνει μπιπ. Αυτός είναι ο περιορισμός του :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back