- Πόντοι
- 16
Γίνεται??
το έχει δοκιμάσει κανείς???
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To John στο ονομα του κατι μου θυμιζει!!!messalion είπε:ελα πες την αληθεια..........ποιος εισαι ??
To μόνο κοντινό σε αυτό που σκέφτεσαι έχω ακούσει live με ηλεκτρακουστική και πετάλι pitch shifter. Είχαν ρυθμίσει το ψηφιακό πετάλι να παίζει μερικές οκτάβες χαμηλότερα. Ακουγόταν κατά 95% σαν ηλεκτρακουστικό μπάσο, ειδικά στις παχύτερες χορδές.johnkoutsou είπε:Γίνεται??
είσαι κορυφή έχω λιώσει στα γέλια!!!!jimskeet2002 είπε:Κατι εχω ακουσει για μετατροπη ακουστικης σε keyboard... Για μπασο θα σε γελασω τωρα...
ειναι η μικρη ακουστικη κιθαρα.....fusiongtr είπε:Είναι προφανές από τις απαντήσεις σας ότι όλοι γνωρίζετε τι είναι ακουΤΣική κιθάρα.
Εγώ πρώτη φορα την ακούω. ;D ;D
Βγαίνει από το α-κούτσικη έτσι?bluezlick είπε:ειναι η μικρη ακουστικη κιθαρα.....![]()
Είναι η ακουστική του johnkoutsou... άρα ακουτσική ;Dfusiongtr είπε:Είναι προφανές από τις απαντήσεις σας ότι όλοι γνωρίζετε τι είναι ακουΤΣική κιθάρα.
Εγώ πρώτη φορα την ακούω. ;D ;D
πες τα ντε.... δώσε τα φώτα....takissam είπε:Είναι η ακουστική του johnkoutsou... άρα ακουτσική ;D
τι αγορασε ?Rodney Toady είπε:οπότε αγόρασε ένα...ZZTop μπάσο και το πρόβλημα διορθώθηκε
Στα 90'ς υπηρχαν καποια οργανακια ,αρκετα φθηνα απ'οτι θυμαμαι, με την επωνυμια αυτη!messalion είπε:τι αγορασε ?