- Πόντοι
- 18
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Μεσα σε 6 μηνες εσβηνε και αναβε κατα διαστηματα ....τον εστειλα εντος εγγυησης στην αντιπροσωπεια στην πατρα και μου τον στειλανε πισω λεγοντας στην αρχη οτι δεν βρηκαν τιποτα...μετα οτι εφταιγε μια καλωδιωση την οποια ψαχνανε παντου να την βρουν και μου την στειλανε αργοτερα μαζι με τον ενισχυτη ....να την φτιαξω εγω ισως...το οποιο δεν ηταν καμμια καλωδιωση αλλα καλωδιο footswitch...τωρα απ οτι μου πε το local store που τον πηρα οτι μας εχουν ψιλογραμμενους γιατι βαρανε διαλυση....τι μπορω να κανω;τωρα ο ενισχυτης δεν δουλευει καθολου....ουτε καμμενο fuse. Ουτε καμμενες λαμπες...transformer μου μυριζει....
ο αντιπροσωπος στην πατρα δεν μπορει να μου τον αντικαταστησει ουτε να μου τον φτιαξει,,,,να τον στειλω αμερικη εχει τρελους δασμους....αρα πεταξα 3000 ευρω στον αερα....οποτε αυτην την στιγμη mesa boogie,fender δεν αγγιζουμε .....εγραψα και στην boogie και περιμενω απαντηση...εχετε καμια ιδεα πως μπορω να κινηθω;
ο αντιπροσωπος στην πατρα δεν μπορει να μου τον αντικαταστησει ουτε να μου τον φτιαξει,,,,να τον στειλω αμερικη εχει τρελους δασμους....αρα πεταξα 3000 ευρω στον αερα....οποτε αυτην την στιγμη mesa boogie,fender δεν αγγιζουμε .....εγραψα και στην boogie και περιμενω απαντηση...εχετε καμια ιδεα πως μπορω να κινηθω;