• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Medeski, Scofield, Martin&Wood

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
1,838
Στις 21 Νοεμβρίου μας επισκέπτονται στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών οι κύριοι...

Medeski, Scofield, Martin & Wood.

Δεν θα μπορέσω να πάω, αλλά μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να μην το γνωρίζει!

http://www.sgt.gr/gr/programme/event/1784

Το λάιβ αυτό δεν προβλήθηκε καθόλου, παρόλα αυτά είναι sold out (φυσικά) εδώ και αρκετές μέρες. Προσωπικά το είχα ακούσει ότι θα παίξουν αλλά όταν κοίταξα για εισιτήρια ήταν ήδη αργά.

Jazzjoker είπε:
Το λάιβ αυτό δεν προβλήθηκε καθόλου, παρόλα αυτά είναι sold out (φυσικά) εδώ και αρκετές μέρες. Προσωπικά το είχα ακούσει ότι θα παίξουν αλλά όταν κοίταξα για εισιτήρια ήταν ήδη αργά.
Κι εγώ την έπαθα διάολε, μόλις Τρίτη βράδυ το πήρα είδηση, από διαφήμιση στον Εν Λευκώ.. αν υπάρχει μια μπάντα που θάθελα να δω ζωντανά, αυτοί είναι  :(

Το περίεργο είναι οτι ακούω συχνά τον σταθμό, αλλά δεν έτυχε να το πιάσω νωρις.

Το ήξερα καιρό τώρα, αλλά ...... μόλις τώρα θυμήθηκα ο ηλίθιος να το βάλω! :-[

Καλιο αργά παρα ποτέ :D

Το ηξερα οτι θα ερθουν απο το tour info του Sco και περιμενα να ανοιξει η διάθεση απο τη στέγη οπότε ειχα ειςητήρια έγκαιρα

Έπαιξαν πολύ καλα  οπως  αναμέναμε ο χώρος ωραίος αλλά για πιο κουλ μουσικές ούτε ενα ποτάκι ούτε μια φωτο να τραβήξουμε πανω στο κέφι πολύ αποστείρωση ρε παιδι :o

Επαιξαν ενα σετ χωρις κενο σχετικά λίγο αλλά μας αποζημίωσαν με διπλό bizzάρισμα :D

Και στο τελος ουτε στα καμαρίνια να πας να δεις το Θεό να παρεις τη χάρη του λιγο, περιμεναμε κανα 40λεπτο μηπως βγουν φυγαμε άπραγοι ;D

Καλά να είμαστε

Φωτο  και  το τελευταίο bizzάρισμα ;D

DSC_7419_007.JPG

DR0000_0261_002.mp3

Attachments

Ήθελα μα δεν μπορούσα, για γνωστούς λόγους, μαμώτο!!!!!!!!!

Το Hottentot το έπαιξαν?

δεν το έπαιξαν αλλά έπαιξαν το Light my fire των Doors  ;D

φιλαράκος που δεν είχε εισητήριο βρήκε απο ακύρωση με 10ευρώ πλατεία ;D

Αυτο το Hammond εχει δει πολλα...Τελευταια φορα το ειδα να "υποφερει" κατω απο τα χερια του Joey DeFrancesco τον Δεκεμβριο του 2007 σε ενα live στου Φακανα. Καποιος το νοικιαζει στην Αθηνα αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
chin.gif

Για το συγκεκριμένο Hammond δεν γνωρίζω αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό που έπαιζε στο Φακανά ήταν του Γιώργου Κοντραφούρη  :D

Λες?
chin.gif
Μπορει να ειναι και δικο του, ποιος ξερει? Ο ιδιος παντως στα live του παιζει συνηθως με ενα Hammond XK-3, που ζυγιζει μονο 17 κιλα, κι οχι...190 που ζυγιζει το C3 της φωτογραφιας. Δυσκολοι καιροι για να κουβαλας αυτο το τερας, οποτε το αφηνεις σπιτι ή το νοικιαζεις. 8)

Τα ανοιγματα που εχει απο πισω ειναι χαρακτηριστικα παντως, δεν τα εχω ξαναδει σε καποιο Hammond.

Και μια κοντινη του συγκεκριμενου, απο τη σκηνη του Φακανα. Ηταν μετα το τελος του live του DeFrancesco. Αφου επεζησε απο τα χερια του, δεν εχει να φοβηθει τιποτα πλεον... ;D

Photo_0223.png

Waterfall-K είπε:
Τα ανοιγματα που εχει απο πισω ειναι χαρακτηριστικα παντως, δεν τα εχω ξαναδει σε καποιο Hammond.
Το συγκεκριμενο ειχε τέσσερα ανοίγματα σαν παράθυρα εκκλησίας κάποια απο αυτά φαίνονται στη φωτό ;D

Ο Medeski είχε και εναν ενισχυτή τέρας με Leslie ;D

Ήμουν εκεί. Εχέσθην..

Στράτο στο encore δεν παίχτηκε hottentot αλλά παίχτηκε αυτό  ;)

nasokosm είπε:
Το συγκεκριμενο ειχε τέσσερα ανοίγματα σαν παράθυρα εκκλησίας κάποια απο αυτά φαίνονται στη φωτό ;D
Nαι αυτα λεω, δεν τα εχω ξαναδει ποτε σε καποιο Hammond. Και η περιπτωση να υπαρχουν δυο ομοια Hammond στην Αθηνα ειναι απο χλωμο μεχρι απιθανο. Το Leslie φυσικα ειναι παντα εκει, πολυ σπανια θα δεις καποιο Hammond χωρις ενα ή δυο Leslie διπλα. Ενα "σετακι" ενος Hammond B3/C3 με ενα Leslie 122 μπορει να σε κανει φτωχοτερο κατα 25+ χιλιαρικα... ;D

Τεσπα, το live δεν ρωταω πως ηταν. Δεν ρωτανε τετοια πραγματα...Μακαρι να ημουν κι εγω εκει. :(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back