καλημερα παιδια και χρονια πολλα..αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα αν γινεται τα φωτα σας..παιζουμε λοιπον μουσικη σε εναν χωρο που διαθετουμε διαστασεων 4Χ5 περιπου..(τυμπανα,2 κιθαρες,μπασο)..μεχρι τωρα παιζουμε μετο καθε οργανο να εχει τον δικο του ενισχυτη..15 βατ για τις κιθαρες και 35 για το μπασο..τα τυμπανα δεν χρειαζονται..προσφατα προστεθηκε και η φωνη και οπως καταλαβαινετε με τον καθενα αυτονομο και με τον δικο του ενισχυτη γινεται ενας μικρος πανικος..καποιος λοιπον μου ειπε πως ο σωστος τροπος ειναι να συνδεονται ολοι επανω σε μια κονσολα και απο την κονσολα σε ενα ηχειο που απο εκει θα ακουγονται ολοι..οπως καταλαβαινεται τα ερωτηματα που μου διμιουργουνται ως ασχετος που ειμαι ειναι πολλα..αν υπαρχει καποιο αλλο θεμα που να εχουν εξηγηθει αναλυτικα ολα αυτα ας με παραπεμπψετε αλλα κι εγω απο μια μικρη αναζητηση που εκανα τα πιο πολλα θεματα ειναι για την ηχογραφηση..κατι που εμας ακομα δεν μας ενδιαφερει..εμεις θελουμε να ακουγομαστε ''καλα''..τι ηχειο πρεπει να παρουμε..?ποσα βατ?ενα μας καλυπτει η θελουμε δυο..?τι κονσολα..?τι ειναι ο μικτης,τα αυτοενισχυομενα και οι προενισχυτες?τι διαφορα εχουν οι ψηφιακες απο τις αναλογικες κονσολες..?θα ηταν καλυτερα να παρω καρτα ηχου για το pc?η καρτα ηχου θα κανει την δουλεια της κονσολας..?στα χαρακτηριστικα του ηχειου λεει αν ειναι active?συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θελω να πανε τα χρηματα μας σταφη (κοντα στα 700 ευρω) γιατι δεν ειναι και λιγα..
Τελευταία επεξεργασία από moderator: