Με πόση 80-ήλα έχουν "ποτίσει" τα αυτιά σας;

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Εμένα νομίζω ότι έχουν "ποτίσει" με μπόλικη...

Από το πολύ άκουσμα (ξένων αλλά και ελληνικών) παραγωγών της εποχής με ΤΟΝΟΥΣ reverb και κιθάρες γραμμένες direct στην κονσόλα...πιάνω πάρα πολλές φορές τον εαυτό μου να την καταβρίσκει παίζοντας με τη Strat καρφωμένη στην κονσόλα με το reverb ρυθμισμένο στο άπειρο...και να κάνω guitar-noodling σε αυτό το στυλ:

http://www.box.net/shared/d6hsnzab4n

Εσείς πόσο 80s τύπος είστε;  8) ;D

Η Λ Ι Α    Σ Ε   Π Α Ω   Π Ο Λ Υ   Ρ Ε    Φ Ι Λ Ε   !!!μου φτιαξες το βραδυ. (τοτε οταν εφτιαχναν ηχο ηλεκτρικης κιθαρας , εψαχναν αυτα τα "κορνατα" πριμα.....)

Μ ' Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ . . .

οσο για την 80-ηλα .... δεν εχω ποτιστει....εχω πνιγει μεσα της. :P :P :P :P

Εγώ, πάλι, δεν έχω ποτίσει εΐτίλα, μια και δεν την έζησα κι' όλας - ώντας γεννημένος αργότερα ;D(όχι ότι έζησα τη σεβεντίλα ή τη σιξτίλα, αλλά από αυτές έχω πολύ περισσότερα ακούσματα... ::)).

Μου άρεσε, όμως, αρκετά ο ήχος, βέβαια εννοείται όχι για μόνιμη χρήση... :P

spimav_z είπε:
οσο για την 80-ηλα .... δεν εχω ποτιστει....εχω πνιγει μεσα της. :P :P :P :P
Και φτάνοντας στον πάτο, βρίσκεις εμένα που έχω ήδη χτίσει και σπιτάκι...  ;D ;D

Babtua είπε:
Και φτάνοντας στον πάτο, βρίσκεις εμένα που έχω ήδη χτίσει και σπιτάκι...  ;D ;D
ελπιζω να εχεις χωρο για εναν συγκατοικο. ;D (αληθεια απο κει περναει λεωφορειο για γιαννενα??) ηλια σου ρχομαι!! 8)

εγω ως γνωστων ειμαι pozeras..

περισσοτερο 80'ηλας τυπος απο εμενα δεν παιζει  ;D

δυστυχώς εγώ ημουν με πάνες και μπιμπερό την εποχή των 80'ς και δε μπόρεσα να την χαρώ ενεργά, αλλά με τέτοια ακούσματα γέμισε η ψυχή και βγάζουμε τα σπασμένα τώρα ..

Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου.Παρ ολο που παιζω μπασο,μουσικα πολυ λιγα πραγματα μου αρεσαν.

Ηταν ομως και η εποχη της ατακας.

Ενδεικτικα το απιστευτο:Βασικα δικε μου εισαι και πολυ ουφο να πουμε,σπασε!!!!

ωραιο αλλα χωρις το τυμπανο που ειναι αρκετα ασχετο θα λεγα.

Την πολυ την 80λα δεν την ακούω αλλα μαλλον θα οφείλεται στο οτι ειμαι απ τους καρεκλάδες κ οχι τους αλλους.

Οποιος μεγαλωσε στα 80's δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ποτισει εστω και λιγο... ;D ;D ;D ;D Στο κατω κατω της γραφης δεν ηταν και τοσο ασχημα, τουλαχιστον για εμενα ηταν η τελευταια ανεμελη εποχη. Επιπλεον τα 80's δεν ηταν μονο μαλλι αφανα και spandex  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παω να ακουσω το final countdown  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hλια μια χαρα το κλιπ, αλλα την 80-ιλα που την ειδες ρε?

Εγω νομιζα θα ειναι τιποτα στυλ Modern Talking, Michel Cretu και τετοια

(Final Countdown= ΧΑΛΑΡΑ απο τα καλλιτερα αλμπουμ EVER)

prog13 είπε:
Πιστευω οτι τα 80's (τα οποια προλαβα για 2-3 χρονια)ηταν μουσικα,η εποχη του μπασου...
Ήταν η εποχή της "ενηλικίωσης" και ωρίμανσης όλων των μεγάλων μουσικών (κιθαριστών) που θαυμάζουμε μέχρι σήμερα. Τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου τις είδα τότε (80-86)..

α ξεχασα , και ολιγον τι Σπαθ(α)-ιζων το κομματι. Μια χαρα ειναι το κλιπακι, μη κοιτας που ολοι αγαπαμε να μισουμε τα 80's  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :)

Combat_rock_cover.jpg

The_Jam_-_The_Gift.jpg

The_Jam_-_The_Gift.jpg

Elvis_Costello-King_of_America_%28album_cover%29.jpg

Kickingagainstthepricks.jpeg

REM_Document_cover.jpg

Superfunk είπε:
ευτυχως στα 80s που μεγαλωσα και εγω υπηρχε και πραγματικα εξαιρετικη μουσικη... ;) & οχι μονο το glam-trash συνοθυλευμα για την οποια την κατηγορουμε.. :)
Πω, τι μου θυμισες τωρα... :o

Εχω να προσθεσω και τους Specials!Βεβαια στα τελη του 70's ξεκινησαν αλλα ειναι πολυ κοντα οι 2 δεκαετιες! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back