- Πόντοι
- 28
Σας χαιρετώ με μία καινούρια σειρά βίντεο που ελπίζω να αρέσει στους φαν του γιουκαλίλι, και να μπορέσω να τη συνεχίσω με βίντεο ανά τακτικά διαστήματα! ;D
[flash=200,200]
[flash=200,200]
Thanks με εμψυχώνεις!Stavros_F είπε:Συγχαρητήρια μαν! Πολύ ωραία προσπάθεια! Θα το σπρώξω στην κοπέλα μου μπας και το πιάσει το ρεμάδι που της πήρα δώρο![]()
Σ' ευχαριστώ!Vaggelis_Revolted είπε:Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίος!
Ευχαριστώ! Να 'σαι καλά!cos_dr είπε:Αυτο μάλιστα.
Πολυ ωραια η σειρα σου και η παρουσιαση σου.
Δεν την ειδα ολοκληρωμενα λογω χρονου αλλα ειναι ενα πολυ καλο tutorial και σε παρουσιαση και σε περιεχόμενο.
Με κανει να θελω να παρω ukelele.
εγγραφομαι.
Thanks!! Έτοιμο και το 7ο μαθηματάκιfleamail είπε:Μ έκανες να το ξεθάψω να το ξεσκονίσω και να του αλλάξω και χορδές! Εύγε!![]()
Καταρχάς, εκτός από τη μάρκα, σημαντικό είναι να επιλέξουμε και μέγεθος.stepar10 είπε:Δεν νομίζω να ειναι τελειως ασχετο με το θρεντ.
Νάσο έχεις καποια πρόταση για αγορά ukulele για ξεκίνημα με ταβάνι τα 100 ευρω;
Φυσικά αν γνωρίζει και καποιος αλλος ευπρόσδεκτος. Νομίζω ειναι καλό να υπάρχουν προτάσεις στο παρόν θρεντ.
Ε ναι δεν έχουν τρελή διαφορά.stepar10 είπε:Eυχαριστω για την απάντηση. Τελικά επέλεξα αυτό.
http://www.thomann.de/gr/kala_mahogany_concert.htm
Είπα να παρω το concert καθως το soprano Μου φάνηκε παρα πολύ μικρό. Λογικά θα έχει και μια μικρή διαφορά στον ηχο ετσι;