math - post rock bands / drummers

johnny_bahalakos

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παραθέτω μερικά stuffs

ριχτε και εσείς.

τορα οι 65 δεν ειναι ακριβως math αλλα περνάει

Σκοπός του παρόντoς θέματος είναι να ακουστούν κάποιοι μη τόσο εμπορευματοποιημένοι και γνωστοί τυμπανιστές από ένα μουσικό είδος παντελώς άγνωστο στην Ελλάδα.Τώρα γιατι οι Opers αφαιρέσαν το ιδιο θέμα που ανεβασα εχθές ας μας πουν οι ίδιοι.

Ωραία κλιπς, ευχαριστούμε.

ωραίο σόλο bass στο wall street μετά το 7'  ;)

johnny_bahalakos είπε:
από ένα μουσικό είδος παντελώς άγνωστο στην Ελλάδα.
???

αυτο μετραει για ποστ-ροκ???

κομματαρα,γκρουπαρα και ντραμερ ιδιοφυια...

είναι Post δεν έχει όρια απλά με πιο new jazz στοιχεια.

πολύ ωραίο intro κάνει ο τύπος voodoo!

kapdrums είπε:
και να μη μετράει, είναι σούπερ, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα..  8)

ντάξ υπερέβαλα λίγο....όχι τόσο γνωστό! :o
;)

O φοβερός ντράμερ των Russian Circles, ενός εκ των πιο αγαπημένων μου συγκροτημάτων:

Όχι μόνο ακούω σχεδόν επιρροές από τζαζ παίξιμο σε ένα στυλ που δεν έχει καμία σχέση, αλλά μου αρέσει πολύ που η αντίληψη του ήχου του προεκτείνεται και στην ηχογράφησή του. Από ό,τι μαθαίνω, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός και στα περιοδικά του χώρου. Πχ: http://russiancircles.tumblr.com/post/590123760/modern-drummer-interview

bloody_sunday είπε:
O φοβερός ντράμερ των Russian Circles, ενός εκ των πιο αγαπημένων μου συγκροτημάτων:
εξαιρετικοί οι Russian Circles!  ti na leme...

Τους έχω δει μια (ή δυο?) φορές, και ειδικά βλέποντας τον ντράμερ τα χάνεις. Βέβαια είναι μετρονόμος και δεν χάνει ποτέ το ρυθμό, ακόμη και κάποια λούπα να βγει λίγο off, αν και η μπάντα είναι πια τόσο έμπειρη που αυτό μάλλον αποκλείεται να γίνει (αν και λόγω της πολυπλοκότητας και της ταχύτητας των κομματιών η εκάστοτε λούπα - συνήθως κάθε κομμάτι έχει αρκετές - έχει τη δυνατότητα να παιχτεί μόνο μια φορά με άψογη ακρίβεια και χωρίς λάθη, κι αν είναι έστω και λίγο εκτός έχει τον κίνδυνο να πάρει αμπάριζα όλους τους υπόλοιπους...)

Έτσι! μπανταρα, φοβερες ιδέες το παλικάρι ειδικά σε αυτο

!και Bonham σετακι.Τους είδες 2 φορες??? ασε μη μου το θυμίζεις κατεβήκαμε απο θεσσαλονικη να τους δουμε και λογω της τεφρας δν πεταξαν για Aθηνα και ως πληρώμη για τους fans για την ακυρωση πεξαν 2 φορες μετα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back