Μars Volta.

Τους έχω δει μια φορά. Πριν τους δω, άκουσα εν είδει "πασαλείμματος" μερικά χιτς και γνωστά τραγούδια τους. Μου είχαν κάνει εντύπωση, σαν τους Rage Against The Machine παίζοντας σαν Dream Theater (μια χοντρική πρώτη γεύση). Μόλις τελείωσε η απίστευτη συναυλία, είχα καταλάβει πως πρόκειται για ένα συγκρότημα με μουσικούς κολοσσιαίας τεχνικής ικανότητας, ταλέντου και groovy δεσίματος μουσικού και σκηνικού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τους ακούσω καθημερινά (δεν έχω κανένα δίσκο τους), αλλά γνωρίζω πως αν δω να ανακοινώνεται συναυλία τους κοντά στα μέρη μου, πως θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουν εισιτήριο.

Aυτό πάντως δεν το κατάλαβα:

Nestoras είπε:
με τόσο delay που κάνει τα New wave συγκροτήματα ν' ακούγονται dry, δεν έχει καταφέρει δε να γράψει μια μελωδική γραμμή της προκοπής.
Δεν έχω κάτσει να ακούσω όλους τους δίσκους τους με προσοχή, αλλά τουλάχιστον στην εν λόγω συναυλία τους (προπέρσινη αν θυμάμαι καλά), δεν ακούστηκε ούτε μια νότα με ντιλέι από οποιονδήποτε... Κι από μελωδικές γραμμές, εντόπισα πολλές και πολύ ωραίες.

bloody_sunday είπε:
Aυτό πάντως δεν το κατάλαβα:
Aυτό πήγαινε για το Scabdates CD. Αν το ακούσεις όλο, θα καταλάβεις.

Οk! Δεν το έχω ακούσει, και σε πιστεύω προκαταβολικά. :) Αλλά μου κάνει εντύπωση το πώς εξελίσσονται γιατί το παίξιμο όλης της μπάντας μου είχε φανεί πολύ ξερό (ούτε καν reverb δεν θυμάμαι να άκουσα) και το είχα εκλάβει σαν κάτι θετικό, αφ'ενός γιατί δεν κολλούσε και τόσο στη μουσική τους, αφ'ετέρου γιατί κανένας τους δεν "κρυβόταν" τεχνικά πίσω από delay "φτιασίδια".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back