Μαρίζα Ρίζου - Η Μπόσα Νόβα του Ησαΐα

Σκέψου όμως κι αυτό: Αν δεν ήξερες ότι είναι του Δεληβοριά θα σου άρεσε;
Ολοι οι δημιουργοι εχουν μια μανιερα πανω στην οποια δουλευουν,οποτε αν καποτε ο Δεληβοριας εκανε κατι διαφορετικο και οντως μου αρεσε δεν θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω...ομως αυτη η....λατινομπαροκοβλαχοροκ-χλιαρη-σουπα .."ποιοτισμου" και "ευαισθησιας"   σιγουρα δεν μου αρεσει... ;D (και δυστυχως οτιδηποτε εχω ακουσει απο τον δημιουργο αυτον σαν χλιαρη...σουπα "ποιοτισμου" και "ευαισθησιας" μου ακουγεται...)

Παντως αν μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο και μου ελεγες να διαλεξω μεταξυ αυτου και του original,θα διαλεγα το original.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Παντως αν μου εβαζες το μαχαιρι στο λαιμο και μου ελεγες να διαλεξω μεταξυ αυτου και του original,θα διαλεγα το original.  
Σε όλα τα διλήμματα υπάρχει και μια τρίτη επιλογή.

Να διαλέξεις το μαχαίρι.....και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί στο τέλος ο φέρων το μαχαίρι απλά να μπλοφάρει.

;D ;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Σουλιωτης εισαι?

;D
Όχι, το χωριό  μου βλέπει προς την Πίνδο. :P

Απλά ξύπνησα "τσαμπουκαλεμένος"... ;D ;D ;D ;D ;D ;D 

Τελικά τα βαμένα κόκκινα μα.. νύχια είναι της Μαρίζας;

Ενώ το original μου θυμίζει Αρλέτα, αυτό μου θύμισε γιαλαντζί Vaya con Dios.  ;D

Κανένα από τα δύο δεν μου κάνει κλικ.

Ίσως είναι θέμα προσωρινής διάθεσης.  ;)

Πάω να το ακούσω και σε monitor.  ;D

audiokostas είπε:
Πάω να το ακούσω και σε monitor.  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ πάλι λέω να πάω να το δω σε 72 ίντσες...καρέ- καρέ, για να απαντήσω επιτέλους και στο ερώτημα του Νέστορα    :P ;D ;D ;D

LK είπε:
Εγώ πάλι λέω να πάω να το δω σε 72 ίντσες...καρέ- καρέ, για να απαντήσω επιτέλους και στο ερώτημα του Νέστορα    :P ;D ;D ;D
Οι ίντσες μου είναι κατειλημμένες από τις Αγγλομαμές τέτοια ώρα  8)

audiokostas είπε:
Οι ίντσες μου είναι κατειλημμένες από τις Αγγλομαμές τέτοια ώρα  8)
Είσαι εκλεκτικός...πάντα με την εγγύηση του BBC.. ;D ;D ;D

Θα το έβλεπα και εγώ....αλλά λέω να ξυπηρετήσω το Νέστορα.  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back