Και που ξέρεις ότι ήταν δικά της;Nestoras είπε:4)Πολύ ωραία (βαμμένα) νύχια ποδιού του κοριτσιού (που άδει).
σωστόοοsfaku είπε:κανονικά η διασκευή θα έπρεπε να μετονομαστεί με κάποιο δημιουργικό εύρημα σε "Σουίνγκ του Ησαΐα" ή κάτι τέτοιο, γιατί ο ρυθμός της διασκευής δεν είναι πια μπόσα.
Δεν μ' απασχολεί ποιας ήταν. Εγώ αυτά τα νύχια γουστάρω. 8)LK είπε:Και που ξέρεις ότι ήταν δικά της;
ΉσΑν στο σούτινγκ;
Μπορεί να ήταν body double.
Νταξ, αλλά εσύ τα έκανες assign στην τραγουδίστρια...SONY και καλά....Nestoras είπε:Δεν μ' απασχολεί ποιας ήταν. Εγώ αυτά τα νύχια γουστάρω. 8)
;D ;D ;D ;D Κλαίω ;D ;D ;D ;DEarendil είπε:Τί να το κάνεις να είναι πιο "όμορφη" αν ξυπνήσεις δίπλα της κανά πρωί και άβαφτη είναι σαν το Mumm'ra τον παντοτινό.
What???? ;D ;DΚαι σε ένταση περί τα 3 κυπριοντεσιμπέλ.
Αυτό που είπε αυτός.freerock1974 είπε:Εχοντας στο μυαλο το πρωτοτυπο,ενα γλυκοπικρο εκπληκτικο τραγουδι του Δεληβορια,(ο οποιος καταφερνει να πει στα τραγουδια του ολα οσα δε μπορουμε να εκφρασουμε οι λοιποι ψαχνοντας τα λογια..) μπορω να πω οτι δεν ξετρελαθηκα απ τη διασκευη κρινοντας το ως μουσικος κι ας ειναι καλοπαιγμενο με καλο arrangement.
Σκέψου όμως κι αυτό: Αν δεν ήξερες ότι είναι του Δεληβοριά θα σου άρεσε;Το τρα γουδι δεν μου αρεσε,οπως αλλωστε δεν μου αρεσει και το original (και οπως δεν μου αρεσει και ο Δεληβοριας).