ManosX Kalokairi 2019

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,718
Λοιποοοόν

Τον τελευταίο καιρό δεν είχα και πολύ όρεξη για συνθετικά πειράματα, και το είχα ρίξει στη σύνθεση ήχου. Αποτέλεσμα να έχω φτιάξει καμιά διακοσοτρακοσαριά presets ? που κάθονται άπραγα στις μπάνκες τους. Αφορμή έψαχνα λοιπόν να αξιοποιήσω μερικά, και να που κάθισα σήμερα Δευτέρα, έφτιαξα ως συνοδεία ένα μπιτάκι και έχωσα από πάνω τα μπλιμπλίκια. Πολύ μπλιμπλίκια όμως,  mplimplikia aux champignions

a la vst.

Η αφορμή λοιπόν είναι να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, μετά μπλιμπλικομουσικής. Απολαύστε τις διακοπές σας ή το πήξιμό σας στην πόλη υπεύθυνα.

Προβολή συνημμένου ManosXKalokairi2019.mp3

Δεν ξέρω τι σκεφτόσουν ή αν σκεφτόσουν κατι συγκεκριμένο, αλλά αυτοί ειναι ήχοι που θα τους άκουγες αν από το Beverly Hills οδηγούσες μέχρι το Hollywood....το 1989.

Σ' αρέσουν οι Ozric Tentacles? 

Mάλλον. 

Θα τους άρεσε  το δικό σου.

Εμένα μ' άρεσε πάντως.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Μου αρέσουν οι Ozric, πολύ καλοί. Και το 1989 μου αρέσει, πολύ καλό. ? `Thanks guys ?

Διαγαλαξιακή επικοινωνία Μάνο.

Πολύ ωραίο.

Διαγαλαξιακή επικοινωνία Μάνο.

Πολύ ωραίο.
Συμφωνώ. Καλοκαίρι στον Άλφα του Κενταύρου. 

Τι χρησιμοποίησες για την επικοινωνία Μάνο;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι χρησιμοποίησες για την επικοινωνία Μάνο;

Να σου πω, εγώ είμαι προσαρμοστικός άνθρωπος στην επικοινωνία μου, ότι και να μου δώσεις μου αρέσει. ?  Αλλά τολμώ και οφείλω να κάνω μια αναφορά σε αυτό το θηρίο:

https://www.fullbucket.de/music/modulair.html

Μιλάμε για τέρας, μου έχει φάει αρκετό χρόνο στο να φτιάχνω ήχους με αυτό. Με λίγη ακόμα εξέλιξη στον τομέα της σταθερότητας θα γίνει το αγαπημένο μου ?

Μπράβο Μάνο! 

Εξαίρετα, ισορροπημένα, καλοδουλεμενα, εμπνευσμένα patches σε μια πολύ ωραία ενορχηστρωμενη παρουσίαση. 

Καλό καλοκαίρι και καλή ανάπτυξη.... στη συλλογή σου. 

Πάντα τέτοια!!!!!!! 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back