malmsteen jam

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
γεια χαρα σε ολους ,

ειπα να κανω ενα κλιπακι εν τιμη του κυριου σουηδου shredologou μιας και

επαισε στα χερια μου για λιγες μερες  η signature κιθαρα του .

Η κιθαρα ειναι μια χορηγια του al pacino μελος του noiz.

ελπιζω να σας διασκεδασει ;)

Πολύ ωραία φίλε κοτσαδόρε! Αλήθεια τί εφε χρησιμοποίησες;

g_georgop είπε:
Πολύ ωραία φίλε κοτσαδόρε! Αλήθεια τί εφε χρησιμοποίησες;
thanks  ;)

το κλιπ το εγραψα με το guitar port της line6. O ενισχυτης που χρησιμοποιησα ηταν

ο superlead και απλα προσθεσα το fuzz για πιο πολυ gain και λιγο reverb και delay .

Κωστας αλεξακης..οτι αλλο και να πω θα ειναι πολυ μικρο μπροστα στην αξια αυτου του καλλιτεχνη.... :P :D 8)

α ρε κωστα το χεις το χεις... ;)

νασται καλα παιδες, ρε τακι ποτε θα μου ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ το germino για να κανω το επομενο κλιπ με πληρης προδιαγραφες?  :o

takis είπε:
Κωστας αλεξακης..οτι αλλο και να πω θα ειναι πολυ μικρο μπροστα στην αξια αυτου του καλλιτεχνη.... :P :D 8)

α ρε κωστα το χεις το χεις... ;)
+2 :)

οτι το έχεις το ξεραμε απ το νοιζ τζαμ

τωρα .. αυτο το malmsteen style δε παλευεται ρε γμτ.... ουτε μια ανάσα δεν πήρες, μακροβούτι κανονικο :D

ειμαι σιγουρος οτι αν επαιζες κοτσαδορος style θα μου άρεσε περισσότερο ! και ετσι όμως, μπράβο για τις ικανοτητες σου!

βασικα ειχα ανεβασει τοση αδρεναλινη που παραλιγο να εκραγω σαν τον drummer

τον spinal tap στο τελος ;D

τι να λεμε......ασε δεν βαζω αλλο κλιπ...μετα απο αυτο μπορουμε να μαζευτουμε και να κλαψουμε ολοι μαζι παρεα...μπαρβο πολλα μπραβο :-X :'(

Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]!

Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey. 

πολυ ωραιος φιλε αλλα επρεπε να ριξεις κανα diminished arpegio!  ;D

z43k0 είπε:
Bravo! Τι να πω που δεν έχω ξαναπεί για σένα Κωστή; Άψογος όπως πάντα - ακόμη και με το guitar port [αυτό με το fuzz με κούφανε]!

Το μόνο που λείπει από το clip για να είναι true malmsteen style είναι το πανωφόρι του γάλλου αξιωματικού [εποχές Odyssey] και πιθανώς μερικές άδεις μποτίλιες whiskey. 
βασικα εφαγα τοσο πολυ αυτες τις γιορτες που δεν ειμαι και πολυ μακρια απο τον τωρινο yngwie.  :o

Τι φτιανς ωρε παλίκαρε...Ωραίος! Που θα βρω τις δουλειές σου?

thanks ;)

tο myspace μου ειναι αυτο www.myspace.com/kostasalexakis

αλλα εχω κατι χρονια να του κανω Update.

Η μπαντα που εχω πανω στην αγγλια ειναι εδω www.myspace.com/theunnamedfaces

εχει originaλ κοματια και μολις ηχογραφησαμε και  κατι vintage ροκιες , ακουσε τες αν θες :)

ααααα...κατι ξεχασα να πω....δειξε στα αγγλακια πως παιζεται η κιθαρα...δειξε τι βγαζει η ΕΛΛΑΔΑ μαμω την τρελα μου....κοινως ξεβρακωσε τους λιγο.....αμα ο ανθρωπος το εχει τελικα φαινεται...εμεις τι προσπαθουμε ...δεν εχω καταλαβει ακομα ....εχω απο εχθες που παιζωανελεητα χαστουκια στον εαυτο μου... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back