βασικα με αυτον τον εξοπλισμο δεν νοειται να μην φτιαχνεις ηχο... οι μαγνητες της γκιμπσον σου ειναι μια χαρα... το προβλημα σου βρισκεται καπου στις ρυθμησεις σου... διφορετικα αν σου πουμε βαλε jb , θα πας και θα τον βαλεις και θα εχεις 2 κιθαρες με παρομοιο ηχο... δεξου την γκιμπσον σου οπως ειναι αγαπησε την και προσπαθησε με τον σουπερ εξοπλισμο σου να παρεις οτι θετικο δινει η στουντιο... σκεψου οτι κατα καιρους εχουν παιξει και με χειροτερα οργανα επαγγελματιες...zephyrous είπε:παίζω με έναν xpress 5:25 και πεταλάκια,
+1000aris 17561 είπε:βασικα με αυτον τον εξοπλισμο δεν νοειται να μην φτιαχνεις ηχο... οι μαγνητες της γκιμπσον σου ειναι μια χαρα... το προβλημα σου βρισκεται καπου στις ρυθμησεις σου... διφορετικα αν σου πουμε βαλε jb , θα πας και θα τον βαλεις και θα εχεις 2 κιθαρες με παρομοιο ηχο... δεξου την γκιμπσον σου οπως ειναι αγαπησε την και προσπαθησε με τον σουπερ εξοπλισμο σου να παρεις οτι θετικο δινει η στουντιο... σκεψου οτι κατα καιρους εχουν παιξει και με χειροτερα οργανα επαγγελματιες...
Δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα... τι μπουστάρεις ακριβώς, το GT2 τι δουλειά το θες να κάνει, για ποιον clean ήχο μιλάμε, γιατί να φταίνε οι μαγνήτες?!? Προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τη συνδεσμολογία των πεταλιών σου, τα settings τους, τη ρύθμιση του ενισχυτή κλπ. για μια απάντηση της προκοπής!zephyrous είπε:παίζω με έναν xpress 5:25 και πεταλάκια, το θέμα μου είναι στα distortion & overdrive, με τη Gibson ο ήχος μπουκώνει σε αντίθεση με μια G&L που έχω όπου ο ήχος είναι πολύ οκ, η G&L φοράει στη γέφυρα τον κλασσικό JB και τα πετάλια είναι καλά, το ένα xotic AC και το άλλο Barber dirty bomb, το μεγαλήτερο πρόβλημα είναι όταν boost-άρω με clean ήχο από το GT2, εκεί γίνεται χαμός με τη Gibson ενώ η G&L δουλεύει πολύ καλά, οπότε ψάχνω ένα σετάκι να μου στρώσει και την Studio.