- Πόντοι
- 2,148
συνεχίζεται η window shopping τσαρκα
6 ώρες πριν, dimsonic είπε
συνεχίζεται η window shopping τσαρκα
'Όχι, δεν θα σου ήταν καθόλου μια χαρά. Άλλο το πως παίζει κάποιος και άλλο σε τι παίζει. Αν τον ακούσεις να παίζει τα ίδια σε ένα Casio των €100 θα αλλάξεις γνώμη.?Ας έπαιζα τα μισά και ας είχα μόνο ένα "μποτέμπι", μια χαρά θα μου ήταν.
Εγώ πάντως και πίσω στις αρχές των '80s, αν δεν μου αγόραζαν το Yamaha PSR70 και με άφηναν ακόμα ένα μήνα με το...αερόφωνο αρμόνιο που μου είχαν φέρει, όχι synths δεν θα είχα σήμερα, ούτε kazoo δεν θα έπαιζα.?Οπωσδηποτε το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο παικτης, φτανει ομως και το οργανο να ειναι απο ενα αξιοπρεπες επιπεδο και πανω.
2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε
Εγώ πάντως και πίσω στις αρχές των '80s, αν δεν μου αγόραζαν το Yamaha PSR70 και με άφηναν ακόμα ένα μήνα με το...αερόφωνο αρμόνιο που μου είχαν φέρει, όχι synths δεν θα είχα σήμερα, ούτε kazoo δεν θα έπαιζα.?
Έχει κάνει πάντως φοβερή δουλειά.?Εβαλα το βιντεο να παιξει, και αρχισαν μεσα στο μυαλο μου να τρεχουν ο Μπαγκς Μπανυ, ο Ελμερ, ο Σαμ και ολη η παλιοπαρεα.
'Όχι, δεν θα σου ήταν καθόλου μια χαρά. Άλλο το πως παίζει κάποιος και άλλο σε τι παίζει. Αν τον ακούσεις να παίζει τα ίδια σε ένα Casio των €100 θα αλλάξεις γνώμη.?