Lustinger - live recording at the Bunker studio

ndnikola

Μέλος
Πόντοι
36
Οι Lustinger είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε εδώ και ένα περίπου χρόνο εδώ στη ΝΥ. Πριν λίγους μήνες βρεθήκαμε στα θρυλικά Bunker studios (The Black Keys, Nels Cline, JoJo Mayer) και ηχογραφήσαμε/βιντεοσκοπήσαμε κομμάτια από το σετ μας. Στο παρακάτω link έχουμε ανεβάσει δύο από αυτά τα κομμάτια. Παράλληλα ολοκληρώνουμε τις μίξεις του επερχόμενου EP και προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες live εμφανίσεις.

http://www.lustinger.nyc/videos/

Ανεβασμένα τα ρίχτερ από τότες που είχα πρωτακούσει. Ενδιαφέρουσες μουσικές, άποψη, και πολύ ωραία σελίδα για τα "πουλήσεις" όλα αυτά.

Να σας ζήσει.  :D

Καλογυρισμένα οβίνδεα, καλοηχογραφημένα άσθματα, επαγγελματική δγλειά πολύ δύσκολη να βγει στο Ελλάδα.

Καλή επιτυχία στη προσπάθεια.

Δεν είναι το στυλ μου, οπότε, Φονιάδες των λαών Αμέρικάνοι  ;D ;D ;D

Alter είπε:
Πολυ καλο γκρουπ και πολυ επαγγελματικη παρουσιαση!
Εξάχλι.

Not my cup οf tea αλλά το soundscape μου κράτησε το ενδιαφέρον.

Καλύτερο όλων το logo σας που θεωρώ ότι κρύβει από πίσω του έναν καλό γραφίστα.

Μπράβο Lustinger!

Τι ωραία όταν όλη η δουλειά έχει κάποιο στόχο και αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα που της αρμόζει.

Ευχομαι καλή σταδιοδρομία Νίκο, σε όλα. Είσαι στο σωστό μέρος.

Νικόλα μπράβο, ωραία δουλειά απ' όλες τις απόψεις.

Αποψάτος ήχος, γκάζι, καλοδουλεμένο υλικό.

Wish you all the best- μεταξύ αυτών χρυσό δίσκο, παγκόσμια περιοδεία, εξώφυλλο στο Guitar Player  8)

Να είσαι καλά και κάνε μας περήφανους. 

ΥΓ: Πολύ σκοτάδι στα βίντεο- να σας δούμε και λίγο  ;D

Να στε καλά!

audiokostas είπε:
Καλύτερο όλων το logo σας που θεωρώ ότι κρύβει από πίσω του έναν καλό γραφίστα.
Η σύζυγος (αρχιτέκτων) έκλεψε την παράσταση, θα της μεταφέρω τα καλά λόγια :).

Earendil είπε:
Ενδιαφέρουσες μουσικές, άποψη, και πολύ ωραία σελίδα για τα "πουλήσεις" όλα αυτά.

Να σας ζήσει.  :D
+1 το όλο πακέτο είναι άκρως enticing! Μπράβο και πάλι.

Αξιολογη δουλεια και πολυ ωραια παρουσιαση, good stuff :)

Καλη επιτυχια με το δισκο!

Α, και ισως να ειμαι λιγο nitpicky εδω αλλα το πρωτο βιντεο "ζοριζεται" λιγο στα σκοτεινα ή κανω εγω κατι λαθος? ;D ;D

Thanks και πάλι!

odis13 είπε:

Α, και ισως να ειμαι λιγο nitpicky εδω αλλα το πρωτο βιντεο "ζοριζεται" λιγο στα σκοτεινα ή κανω εγω κατι λαθος? ;D ;D
We are all about picking nits :) Τι εννοείς ζορίζεται? πέφτει το frame rate?

Νικόλα μου .... μεγάλη πόρτα θα διαβείς, το είδα στον καφέ (και φυσικά στο video ;D).

Πολύ ωραίο.

Είσαι στο σωστό μέρος.
+1000

Πολλες οι επιρροες απο QOTSA αλλα παρόλα αυτα εχετε το δικο σας στυλ και πολυ επαγγελματικη παρουσιαση (κατι που ειναι φυσικα εκ των ουκ ανευ στη χωρα που ευτυχως βρισκεσαι)

ndnikola είπε:
Thanks και πάλι! We are all about picking nits :) Τι εννοείς ζορίζεται? πέφτει το frame rate?
Οχι, μια χαρα ειναι το framerate, απλα οταν πεφτουν τα φωτα εμφανιζονται μερικα compression/blocking artifacts (αναμενομενο) τα οποια ισως γλυτωνατε με καποιο διαφορετικο encoding. Το αναφερω μονο και μονο επειδη ειναι pristine τοσο το υλικο καθ'αυτο οσο η υπολοιπη παρουσιαση του site, οποτε αν μπορουσατε να ειχατε και τα video σε καποιο πιο "shiny" φορματ θα'ταν ακομα καλυτερα.

Βεβαια, τωρα που το ξαναβλεπω...εχω την υποψια οτι ο browser μου κατι δεν εμφανιζει σωστα, οποτε παιζει να υπαρχει και καποια επιλογη video quality που δεν βλεπω η κατι αλλο που εχει παει στραβα on my end ;D ;D

Λεπτομερειες βεβαια, κουβεντα να κανουμε ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις
3K

Trending...

Νέα θέματα

Back