Lower Cut - 3.3

JohnyOh

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Long time no see guys!

Μετά από κάποιο καιρό που ήμασταν χωμένοι στα στούντια (sic), είπαμε να ξεμυτίσουμε με αυτό το EP. Πρόκειται για 4 παλιότερα κομμάτια μας τα οποία έχουν αλλάξει σε επίπεδο  φωνής (κυρίως) και παραγωγής (λιγότερο), καθώς και 2 νέα. Κάθε feedback δεκτό!

Ευχαριστούμε  8)

http://soundcloud.com/lower_cut

ps. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λινκάρουμε soundclouds, αν όχι ζητάμε συγγνώμη, και ανεβάζουμε mp3 αν ζητηθεί.

JohnyOh είπε:
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λινκάρουμε soundclouds, αν όχι ζητάμε συγγνώμη, και ανεβάζουμε mp3 αν ζητηθεί.
Δεν απαγορεύεται αλλά δεν το κάνεις έτσι κι αλλιώς το p3 για μας που δεν μπορούμε να δούμε soundcloud ;

Αμαααν... Το ίδιο πρόβλημα με μένα στη δουλειά ε  ;D?

Ανεβάζω mp3 αμέσως.

Ωραία φωνή.

Με μια πιο λιτή προσέγγιση στα drums και λίγο πιο ώριμα γκάζια στις κιθάρες, το αποτέλεσμα θα βελτιώνονταν αισθητά.

Όμως συνολικά είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Μπράβο.

Και ένα 4ο και κλείσαμε. Δεν ανεβάζω τα άλλα 2, θεωρώ ότι τα πρώτα 4 είναι αντιπροσωπευτικά του τι θέλουμε να πούμε. Αν υπάρξει λαϊκή απαίτηση  ;D κάτι θα κάνουμε .

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας guys!

Lower_Cut_-_Icarus_128.mp3

Attachments

Επ!!!  καλός τους , ωραίο  ήχο έχεις –  έχετε  ρε μπαγάσα  ;)

θα θελα το μπάσο λιγο πιο μπροστά και τα τύμπανα λιιιιγο πιο πίσω

Όμορφη δουλειά.

Με εμφανείς επιρροές από το το βρεττανικό new wave (ονόματα από τους γνώστες ή από αυτούς που η μνήμη τους ακόμα δουλεύει  :-[).

Πολύ όμορφη φωνή με άρθρωση και δροσιά (και χωρίς στόμφο επιτέλους).

Ωραίες φρέσκιες συνθέσεις με όργανα επαρκώς τοποθετημένα και η παραγωγή καλή.

Μπράβο παιδιά !

Ωραία δουλειά.

(πιασάρικο το Goldfish ;) )

πολύ ωραία δουλειά και πολύ καλή η φωνή.

Ξεχωρίζω το Trickery από την 1η ακρόαση.

Το ΕΡ που το βρίσκουμε?

Ευχαριστούμε!

Σε πρώτη φάση το βρίσκετε στο soundcloud, σε 1-2 μέρες θα έχει ανέβει και στο bandcamp.

To downloading είναι δωρεάν. Σε 2 εβδομάδες περίπου θα το παρουσιάσουμε και στο 6dogs, θα ποστάρω λεπτομέρειες σύντομα.

Κι εμένα μου άρεσαν τα κομμάτια σας. Εξαιρετική φωνή η κοπέλα.

Μόνη παρατήρηση που έχω είναι στο trickery (δεν είμαι σίγουρος αν παίζει και στα άλλα, θα ακούσω το βραδάκι πιο προσεχτικά), υπάρχει ένα χρονικό θεματάκι στα τύμπανα από το 2:36 και για τη διάρκεια του ρεφρέν.

lgbesios είπε:
θα θελα το μπάσο λιγο πιο μπροστά και τα τύμπανα λιιιιγο πιο πίσω
Πφφφ... Μπασίστες... ;D

------------------------------------------------------

Πολύ καλή δουλειά παλικάρια και κοπελιές!

Ωραία αλλαγή η καινούρια φωνή. Έδωσε νέα ζωή στα κομμάτια που ήδη μου άρεσαν ούτως ή άλλως!

Καλή συνέχεια!

Είχα κατεβάσει και πέρυσι το EP σας με τα 4 κομμάτια (Icarus, Burning, Dreamwalkers, Trickery) και το κράτησα γιατί μου άρεσε!

Μου αρέσουν τα τραγούδια σαν συνθέσεις και με ικανοποιεί η παραγωγή κρίνοντας σαν απλός ακροατής (δεν έχω την τεχνική κατάρτιση να κρίνω βαθύτερα, αλλά και να την είχα πάλι ικανοποιημένος θα ήμουν).

Απλά θέλω να πω ότι αφού "το έχετε" καλά θα ήταν να παράγετε λίγο περισσότερο από 2 τραγούδια κάθε χρόνο. ;)

Μπράβο σε κάθε περίπτωση!

Ινδιάνε σε ευχαριστούμε,

Να σου πω βέβαια, ότι έχουμε παράξει γύρω στα 12 κομμάτια που παίζουμε αυτήν την περίοδο στα live μας, και άλλα αρκετά τα οποία απλά didn't make it :)..

Απλά επειδή θέλουμε να προβάλουμε τη μουσική μας σωστά, το να ηχογραφήσουμε όπως πρέπει όλη αυτήν την δουλειά, απαιτεί χρόνο, και χρήμα.. Οπότε πάμε σιγά σιγά.

Επίσης το γεγονός ότι προστέθηκε μια νέα φωνή σημαίνει ουσιαστικά οτι η μπάντα το τελευταίο διάστημα πέρασε μια περίοδο "αναπροσαρμογής" :)

Θα χαιρόμασταν να σε δούμε σε κάποιο live μας και να τα πούμε και από κοντά!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back