Low end Gibsons vs high end Epiphones....

Η αλήθεια ειναι πως η λέξη ¨προτιμήσεις" δεν χρειάζεται σε αυτές τις συγκρίσεις αλλα είπα μήπως υπάρξει κάποια εξαίρεση.. :P

Είναι σαν τη σύγκριση low end Mercedes με hi-end Golf GTI PERFORMANCE 5d.

Στην πρώτη περίπτωση δεν χρειάζεται να εξηγείς.

Στη δεύτερη, φαίνεται να προσπαθείς πολύ…λες έχει το να, έχει το άλλο, και τούτο και κείνο.

Από την άλλη , λες έχω Mercedes και τελείωσες.

….και στο τέλος της μέρας, αι γυναίκαι τη Mercedes ξέρουν.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Αυτό που είπε αυτός.

(Συγκεκριμένα στη σύγκριση με Epiphone όμως. Σε άλλες μάρκες παίρνω και Vintage άμα λάχει.)

….και στο τέλος της μέρας, αι γυναίκαι τη Mercedes ξέρουν.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
mercedes_panties974.jpg

απορώ γιατί ο Θωμάς ανέβασε τιμές στις epi...πριν ενα μήνα η τιμή της tribute plus ηταν κοντά στα 500.

mojo87 είπε:
απορώ γιατί ο Θωμάς ανέβασε τιμές στις epi...πριν ενα μήνα η τιμή της tribute plus ηταν κοντά στα 500.
Δεν έχω ιδεά.

Έχω και την Epiphone Les Paul Standard Plus  (την οποία πήρα πρώτη, τουλάχιστον 4 χρόνια πριν) και την Gibson les paul studio 60’s tribute .

Τώρα που πλέον μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια Gibson σε πολύ χαμηλή τιμή , το θεωρώ μονόδρομο (μιλάμε για μια διαφορά στην τιμή 200,00 €).

ωπ ok τωρα παρατήρησα τη λέξη STUDIO  ;D ;D ;D...γιατι το μυαλο μου πηγε στη GT με τα buckers.....

Με τις Gibson Classic τι παιζει;

Δε κανουν ουτε 2400€ αλλα δεν ειναι και studio

Κατι ενδιαμεσο; Χωρα κατασκευης; Διαφορες απο american standard;

Ενας γενικος (αλλα οχι απολυτος) μπουσουλας σχετικα με τη συγκεκριμενη συγκριση ειναι και ο εξης:

Στις high-end Epi, συνηθως προκειται για καποιο απο τα standard μοντελα με εξτρα bling - φανταχτερα veneers, hardware, inlays κλπ. Στις budget Gibson μιλαμε συνηθως για καποια no-frills εκδοση ενος κλασσικου μοντελου (faded finishes, no binding). Θα ελεγα λοιπον οτι συνηθως υπαρχει μια υπεροχη του τυπου substance over style οταν συγκρινουμε Gibson και Epiphone παρομοιας τιμης.

οι συγκεκριμένες epi που παρέθεσα πιο πάνω εχουν ιδιους μαγνήτες,carved maple caps και flame venneers, και απ'οτι λενε ίδια electronics με τις standard gibby οπότε οι διαφορές περιορίζονται στη χώρα κατασκευής (μεροκαματα και ισως τροπος κατασκευης) και στα τίμια κσύλα(προέλευση)..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back