Έχω ακούσει ότι θα κρατήσει 4 season...Πάντως flea άλλη μια season Prison Break θα παίξει σίγουρα...... ¶ντε να δούμε τι θα κάνει ο Μιχάλης...
Ρε σεις εδώ ο κατακαημένος ο Jack Bauer/24 έχει πάει 6 season και δε ξέρω και'γω για πόσες ακόμα έχει συμβόλαιο.Να μη πάει το Lost' date=' 5-6 season που έχει και κάποια πλοκή![/quote']
Τουλάχιστον στο "24" όταν δεν παίζουν πολύ καλές ιδέες στην πλοκή βλέπεις δράση και έχει ένα ενδιαφέρον, άσε που μια χαρά πάει και φέτος και βοηθιέται πολύ σε αυτό και από την σχετική αυτοτέλεια των seasons...
Οι φετινές "κοιλιές" του Lost που βλέπαμε "σεξ στο κλουβί" και άπειρα flashbacks αν συνεχιστούν για ακόμη 3 χρόνια...![]()
![]()
Αυτό μου θυμίζει το Band of Brothers, αλλά όλα τα υπόλοιπα...καμία σχέση!bloody_sunday είπε:Το 24 δεν με τράβηξε ιδιαίτερα ποτέ. Αντιθέτως, είχα στην κυριολεξία εκστασιαστεί με μια άλλη σειρά που λόγω κακού προγραμματισμού ωρών τηλεθέασης είχε χαμηλές θεαματικότητες στην Αμερική, και έμεινε για πάντα ημιτελής με έναν κύκλο. Κρίμα γιατί ήταν άρτια από πλευράς ιστορίας, πλοκής, φωτογραφίας, ειδικών εφφέ (που πολύ σοφά ήταν ελάχιστα) και σκηνοθεσίας. Σημειωτέον μάλιστα ότι είχε γυριστεί με κανονικό εξοπλισμό (και αντιμετώπιση) κινηματογραφικής ταινίας και όχι τηλεοπτικής σειράς. (Κουίζ: ποια λέω; )
Είναι δυνατόν να μπορείς να κρίνεις μια σειρά και να χαρακτηρίζεις το σενάριο τρύπιο από ένα και μόνο επεισόδιο?bloody_sunday είπε:Toυ Ηeroes από περιέργεια είδα το πρώτο επεισόδιο, και επειδή ήταν τόσο κακογυρισμένο (κατά τη γνώμη μου) από πλευράς σκηνοθεσίας και "τρύπιου" σεναρίου, πάτησα fast forward λίγο πριν το τέλος... και δεν ξανάδα άλλο.