- Πόντοι
- 16
Το Seinfeld είναι μεγάλη πατάτα (προσωπική μου άποψη πάντα). Έτυχε να το δω όλο επειδή το σύγκριναν με το Friends, η σειρά έχει ελάχιστο χιούμορ και έγινε ορόσημο επειδή αποτέλεσε το πρώτο σοβαρό sitcom στην Αμερική. Δεν πιάνει καν το 1/10 άλλων σειρών, χώρια που είναι παλιό πλέον. Αφού κατέληξα να γελάω περισσότερο στα bloopers, απ'όσο γέλασα σε ολόκρηρη τη σειρά. Το μόνο καλό στοιχείο είναι ο Kramer, που έχει ψηφιστεί ο καλύτερος ρόλος που έχει περάσει απο σειρά στις Η.Π.Α.gdevelek είπε:με κυνικό και μαύρο χιούμορ όχι, αλλά στις ΗΠΑ η σειρά που αποτέλεσε ορόσημο (με όλη τη σημασία της λέξης) ως κωμικό sitcom στα 90's ήταν το Seinfeld (τώρα που το σκέφτομαι είχε αρκετά στοιχεία κυνικού και μαύρου χιούμορ, όχι όμως ως βασικό συστατικό)
Απο τις άλλες σειρές τώρα, το Married with children(παντρεμένοι με παιδιά) παλεύεται, το How I met your mother είναι τουλάχιστον ευχάριστο, αλλά όχι πολύ καλό. Το Family Guy έχει διαφορετικό και ξεχωριστό χιούμορ, που προσωπικά μου αρέσει(μακάρι να καταλάβαινα και όλες τις σατυρικές αναφορές του). Το My name is Earl είναι ευχάριστο, αλλά μέτριο. Το Big Bang Theory ούτε καν ευχάριστο πλεον. Το Arrested Development άντεξα μια σεζόν γιατί το χιούμορ είναι επαναλαμβανόμενο... Ίσως έχω θέσει πολύ υψηλά στάνταρ μετα απο το Friends. Δύσκολα θα φτάσει κάποια σειρά εξίσου υψηλό επίπεδο.
Απο σοβαρές έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το Dexter και το Fringe(το οποίο είναι επίσης του J J Abraams δημιουργού του λόστ) που κάποια στιγμή θα το αρχίσω. Προσωπική πρόταση είναι το Castle, αστυνομικό με χιούμορ και ενδιαφέρουσες υποθέσεις. Το Flashforward που λέτε ρε παιδιά δεν κόπηκε? Έτσι είχα ακούσει.