Loreena mcKennitt - Night Ride Across The Caucasus (για ακουστική fingerstyle)

gskar

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα σε όλους. Είχα καιρό (λόγω βεβαρημένων οικογενειακών υποχρεώσεων  ;)),

να βάλω κάποιο βίντεο στο γιουτιούμπ. Πάλι η Loreena , τι να κάνω της έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είναι αλήθεια ότι η διασκευή αυτή τη φορά με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Πως να χωρέσει η ενορχήστρωση της σε μία κιθάρα; Άσε που λείπει και η φωνή της...

Τέλος πάντων ελπίζω να σας αρέσει και δεκτά όλα τα σχόλια.

Το κούρδισμα είναι όπως πάντα DADGAD

Eυχαριστώ για την ακρόαση εκ των προτέρων

Γιώργος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η διασκευή και η ενορχήστρωση για την κιθάρα πολύ καλη νιώθω ότι δε λείπει τίποτα άλλο εκτός από τη φωνή της!Μπράβο!

Άψογος όπως πάντα! Καιρός ήταν, όντως, να ανεβάσεις κομμάτι!

Παρατηρώ ότι και κάθε φορά βελτιώνεται και η ηχογράφηση!

Πολύ ωραίος! (Χρησιμεύει και σαν εκπαιδευτικό υλικό για τη διασκευή αφού βλέπουμε και τα δάχτυλά σου...)

Συγχαρητήρια και από μένα!! Δίνεις ιδέες και έμπνευση για μελέτη. Πάντα μου άρεσε το fingerstyle παίξιμο και εσύ το έχεις. 8)

Μπράβο!!!

Ευχαριστώ πολύ fenderiko, gvour και Alter για τα καλά σας λόγια.

Fenderikos είπε:
Συγχαρητήρια και από μένα!! Δίνεις ιδέες και έμπνευση για μελέτη. Πάντα μου άρεσε το fingerstyle παίξιμο και εσύ το έχεις. 8)

Μπράβο!!!
Αν πετυχαίνω κάτι τέτοιο είμαι πολύ χαρούμενος. Αν και νοιώθω πάντα ως μαθητής και όχι ως δάσκαλος στην κιθάρα :)

μπραβο! ωραιο παιξιμο.

και η labis (που αποτι βλεπω ειναι φτιαγμενη στην θεσσαλονικη) φαινεται καταπληκτικο οργανο 
Η κιθάρα του Λαμπή είναι πραγματικά πολύ καλή. Μπορεί να μην είναι η τελειότερη κατασκευή ούτε έχει τα καλύτερα ξύλα που υπάρχουν αλλά το όργανο μιλάει, κι αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back