LONGBOARD STRATOCASTER HSS

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα εάν μου αρέσει ή όχι. Πέρα απ'τους μαγνήτες..... :P λίγο η απουσία pickguard, λίγο η απουσία τρέμολο, λίγο τα πέντε (5) :o είδη ξύλου του σώματος (Ash, Walnut, Maple, Rosewood, Mahogany), λίγο το λαδάκι αντί για λούστρο στο σώμα........μάλλον μου αρέσει.... ::) :-X  http://tinyurl.com/obollfl                               

header-8.jpg
     ​

Waterfall-K είπε:
Θα την αγορασεις?
Από κιθάρες είμαι κομπλέ για την ώρα.....  αλλά προς τι η υποβόσκουσα ειρωνεία......;  ???

cigaret13 είπε:
Από κιθάρες είμαι κομπλέ για την ώρα.....  αλλά προς τι η υποβόσκουσα ειρωνεία......;  ???
Που την ειδες την "υποβόσκουσα ειρωνεία"? Ειναι απιστευτο τελικα ποσο μπορει να επηρεαστει καποιος απο ενα gif clip. ;D Αν την αγορασεις παντως, πες τους να στην βαψουν μαυρη, γιατι η κιθαρα δεν βλεπεται.

tea_RED.gif
Tea_Blue.gif
Tea_green.gif

(i love my Tea clips....)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Που δεν θες να φαινεται το απο πισω βρε.
ΆΑΑΑΑααααα έτσι πες..... :D ;D  Πάντως παρ'όλα τα extra πάνω της, η τιμή της σχεδόν ίδια με την απλή Am standard! Την περίμενα τιμή deluxe και πάνω.

Μια Strat χωρίς βιμπράτο (όχι τρέμολο), με 1 volume / 1 tone control, χωρίς pickguard, (αν και θα προτιμούσα να είχε κρατήσει τον single coil στη γέφυρα) είναι τόσο ονειρική για εμένα, που ειλικρινά συγκινήθηκα! Ελικρινά  μιλάω, είναι δυνατόν να είδε η Fender το φως...;!

Άσε που είναι τρομερά όμορφη με τις γραμμές στο ξύλο! Όχι μόνο θα την αγόραζα, αλλά θα ήταν ικανή να με κάνει να αρχίζω να μαζεύω λεφτά για να την πάρω (ακόμα πιο δύσκολο).

latest

Waterfall-K είπε:
Αν την αγορασεις παντως, πες τους να στην βαψουν μαυρη, γιατι η κιθαρα δεν βλεπεται.
+1000

Βεβαια αν φορας ενα τετοιο συνολακι μπορει και να ταιριαζει  ;D

64067-Plaid-Leisure-Suit-70-s-Costume-large.jpg

- Τι έχεις;

- Μια strat.

Και δείχνεις την εν λόγω... Οκ, φαίνεται "κάπως" !

Ας την πω "ιδιαίτερη", αν και τέτοιο look μου κάνει περισσότερο σε μπάσο!

βολική η θέση του volume. Πάντα με ενοχλεί στις strat. Και ο διπλός σωστός. Και χωρίς τρέμολο. Μπράβο Fender!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back