- Πόντοι
- 48
Μπράβο παίδες φοβερό το τραγούδι!
Πολύ ωραίος ήχος και βίντεο!
Σταύρο τρομερό σόλο με άρεσε πάρα πολύ!
Πολύ ωραίος ήχος και βίντεο!
Σταύρο τρομερό σόλο με άρεσε πάρα πολύ!
Το έπιασες βλέπω το υπονοούμενο.. ;D ;Dgvour είπε:Και απ οτι φαινεται Λακη τη φυλαγες του αλλουνου απο τοτε που σου χε παρει την κιθαρα βιαιως.
….πως ανάβουν το τσιγάρο και άλλα κόλπα με zippo. ;D ;DΓια ακόμη μια φορά διδάξατε![]()
Toν είδες τον καναπέ….ε , εδώ θα σε στρώσω να κοιμηθείς όταν θα έρθεις….όλο λόγια είσαι βέβαια… ;D ;D ;D...... λες και ηχογραφήθηκε σε στουντιάρα.
Ωχ…καλά που μου το θύμισες….πάω να κάμω και έγω έναν … γλυκι βραστο.. ;D ;D ;D...το νοσταλγώ όπως επίσης και με τον καφέ.
Να σου πώ, πιστεύω ότι με πυκνωτικά που «τσιμπά»/ «αρπάζει» εύκολα…π.χ. με το MXL V67G, που έχω, είναι πολύ βασικό.ps:Lakis,το.. παραπέτασμα που δεν ξέρω πώς λέγεται ,κάνει δουλειά στην εγγραφή φωνής ? Δηλαδή ,μειώνεται η "δωματιίλα" ?![]()
και να ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ εσείς οι νεολαίοι.Επίσης Λάκη σ'ευχαριστούμε εμείς η νεολαία που περιέγραψες ακριβώς τη δουλειά που κάνατε,να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά!
Έλα , μην κάνεις και εσύ σαν τη γιαγία μου , που όλα τα cartoon τα έλεγε « Μίκυ Μάο» …Οι κιθαρες ειναι Guitar rig.
Εννοείται!Μακριά από μας! ;DLK είπε:@ BillTrantos
Να σει καλά Βασίλη!
και να ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ εσείς η νεολαίοι.;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Έλα , μην κάνεις και εσύ σαν τη γιαγία μου , που όλα τα cartoon τα έλεγε « Μίκυ Μάο» …![]()
![]()
;D ;D ;D
Όχι βρε, αντιμπλούντ λέγεται. ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Φαντασου..ουτε με τι επαιζα δεν ξερω..
Το μπασο ηταν αμπλιτουντ ειπες?![]()
Να περιμένουμε το επόμενο κατά Μάιο μεριά...Lord_Goumis είπε:Καλή χρονιά και περιμένουμε και άλλα vids το νέο έτος!
Τι λες βρε ιερόσυλεεεε;;;!!!!!LK είπε:….Και επειδή είσαι από τη Ζαλονίκη…για να καταλάβεις το κλίμα….θυμάσαι κάτι ντέρμπυ ΠΑΟΚ –ΑΡΗΣ,στο παλέ ντε σπόρ…..που ΔΕΝ έβλεπες ματς από την κάπνα…ε …κάπως έτσι… ;D ;D
Θέλω κι εγώ. Κάνετε τόσες ομορφιές εκεί πάνω, και εμείς οι χαμουτζήδες στην απ' έξω! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να προγραμματίσω κάποιες διακοπές στην Κοζάνη
Καλή η ευχή σου αλλά να ξέρεις μετά γιόκ μουσικά βίντεοkostas80 είπε:σματς σμουτς φιλιά στα μάγουλα ... χρόνια πολλά , καλή χρονιά με υγεία και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει μια κοριτσάρα να τυλίξει το Λάκη και να τον κάνει άνθρωπο .
άκου εκεί στην κουζίνα τα υπόλοιπα τύμπανα .... τσ τσ τσ
:-* :-*