- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Είμαι σίγουρος. Δε θα παίξετε σε μαγαζί ποτέ. ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!Είσαι σίγουρος?

Είμαι σίγουρος. Δε θα παίξετε σε μαγαζί ποτέ. ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!Είσαι σίγουρος?
Σήμερα κιόλας θα καλέσω τον Μπαμπς για ριχέρσαλ λαίμαι, άθλιε συνδικαλιστή, δεν είναι απαραίτητο να παίξουμε σε μαγαζί, ημπορεί να παίξουμε ακόμα και στο Ηρώδειο.
Και να συμφωνήσετε να παίξετε κάπου, θα πσω να δώσω στον μαγαζάτορα 500 ευρώ να μην σας αφήσει να παίξετε, να σας ΔΙΏΞΕΙΣήμερα κιόλας θα καλέσω τον Μπαμπς για ριχέρσαλ λαίμαι, άθλιε συνδικαλιστή, δεν είναι απαραίτητο να παίξουμε σε μαγαζί, ημπορεί να παίξουμε ακόμα και στο Ηρώδειο.
Φιλαράκι, μη τα βάζεις μαζί μου, εγώ τελείωσα το ΑΠΘ, ουχί το Κολάμπια, κοίτα μην έρθω νύστα και σε τινάξω τσας όρχεις είς τον αέρα λαίμαι
Ένας μονδεράτορας δεν υπάρχει επαέ μέσα? Ο κύριος με ασκεί μπόουλινγκ. Ζητώ την διαγραφή του και επιφυλάσσομαι κάθε ένδικου μέσουΚαι να συμφωνήσετε να παίξετε κάπου, θα πσω να δώσω στον μαγαζάτορα 500 ευρώ να μην σας αφήσει να παίξετε, να σας ΔΙΏΞΕΙ![]()
Για ποιο μαγαζι λες φιλε?Φίλε μου είσαι κοντύτερα στη πιο σωστή απάντηση.
Κάποτε και για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕΖΟΝ Χειμώνα λειτούργησε ένα μαγαζάκι στα Εξάρχεια με καθημερινά λάιβ 2 συγκροτημάτων. Ο χώρος χάλια, μάξιμουμ να χώραγε 100 άτομα σα σαρδέλες, τα ηχητικά ΑΘΛΙΑ, μια υποτυπώδης κονσόλα για μικρόφωνο φωνής, τύμπανα εκ του φυσικού, μπάσα και κιθαρες απ τον ενισχυτή του εκάστοτε, πλήκτρα απ τη κονσόλα και δεύτερα μικρόφωνα για τυχόν φωνές και πνευστά. Ο κάομος ερχόταν να δει γκρουπ, ΝΕΑ γκρουπ, ερχόταν να δει τον οποιονδήποτε, γιατί το είχε ανάγκη. Το μαγαζί το έκλεισε η αστυνομία που διατηρούσε στα 50 μέτρα τμήμα. Κάποιοι απ το μαγαζί άνοιξαν το Ρόδον, καλή φάση, αλλά καμία σχέση.
Ίσως να μην ενδιαφέρεται πλέον ο κόσμος για τη μουσική, ούτε καν οι ίδιοι οι μουσικοί
Μάλλον τον ΠήγασοΓια ποιο μαγαζι λες φιλε?
Και εμένα εκει πήγε το μυαλό μου αλλά έμεινε ενα χειμώνα ανοιχτό λέει.Μάλλον τον Πήγασο
Ναι αλλά μάλλον αυτό λέει καθώς ήταν δίπλα στο τμήμα των Εξαρχείων και το είχε ο Κουτσουμπας που μετά άνοιξε το Ρόδον.Και εμένα εκει πήγε το μυαλό μου αλλά έμεινε ενα χειμώνα ανοιχτό λέει.
Δεν ήταν επαιταδικο μπαράκι ήταν Dr Feelgood και το είχε ο ίδιος.λίγο μετά πήρε το ΑΝ και τελευταία τον είδα πριν 20 χρόνια με ένα επαιτάδικο που έβαζε μόνο μουσική κάπου στη πλατεία
Εννοούσα πως δεν είχε λάιβ, όχι πως έκανε τον Ντι τζέι, λάθος διατύπωση. Ναι το Dr Feelgood ήταν. Είχα ήδη ξεκόψει απ τη πλατεία απ τα πρώτα χρόνια του 90, όταν και παίξαμε τελευταία φορά το 91 αν θυμάμαι καλά στο ΑΝ επί Κουτσούμπα, ε δεν άντεχα τώρα να πάω στο Φιλγκουντ να βλέπω ετεροχρονισμένα μαστουρωμένους πάνκιδες, πλέον ήταν παρηκμασμένα τα Εξάρχεια και όσο πέρναγαν τα χρόνια φοβόσουν και να κυκλοφορήσεις. Τελευταία μεταξύ 07-2011 περνάγαμε κανά Σάββατο μεσημέρι απ το ''στέκι μεταναστών'' δίπλα σε ένα καφέ με το Μήτσο και ένα παρεάκι, αλλά ποτέ βράδυ. Γενικά ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα τα φρικιά και τη πρέζα, αλλά και οι φουνταίοι κατεστραμμένοι ήταν ως επί το πλείστον.Δεν ήταν επαιταδικο μπαράκι ήταν Dr Feelgood και το είχε ο ίδιος.
Ο Σωκράτης Παπαχατζής ( μπλου λάιτ) ήταν καυλός, αλλά έφαγε και το σχετικό σπρωξιματάκι απ τους δημοσιογράφους-παραγωγούς. Πως αλλιώς νομίζεις πως θα έβγαζε δίσκο ένας μονόχνωτος σνομπ αντικοινωνικός τύπος σα το Σωκράτη. Είχε μερικά καταπληκτικά τραγούδια, κυκλοφορούσε μάλιστα μια φήμη, ή μήπως είχε γραφτεί και στο Ηχο... που έλεγε ο Ζήλος πως ο Σωκράτης έχει ένα συρτάρι γεμάτο υπέροχα τραγούδια. Πως νομίζεις πως έκανε και συναυλία στο Ρόδον πρώτο όνομα με μπάντα που του μάζεψαν όποιον καλύτερο μουσικό κυκλόφορούσε τότε στα πέριξ και μάλιστα υπάρχει και στο Σωλήνα, αφού τη μαγνητοσκόπησε η τότε ΕΤ-2Εκείνα τα χρόνια που λέει ο Παράγκας, εγώ έμενα στην Κυψέλη και είχα πάει στον Πήγασο δύο φορές, μία για να δω τους Blue Light, και μία για να δω τους Last Drive.
Αλλά, σε γενικές γραμμές, δεν μου αρέσει να ακούω μουσική με αγνώστους μου για παρέα, πάντα μου την έσπαγε, οπότε (στο Ρόδον π.χ.) δεν πήγα ποτέ.
Υπήρχε και το HYMA κάπου στη Μεσογείων αν θυμάμαι καλά, εκεί είχα πάει για να δω τον Cave (κακή περίοδος του).
Ωραία χρόνια αυτά, κατά καιρούς αναρωτιέμαι τι να απέγιναν όλοι αυτοί που "ξεραμε" τότε.
Το λέω αυτό γιατί ο σχωρεμένος, όποτε με πετύχενε τότε, με αποκαλούσε εχθρό του λαού χαχαχαχαχαχα
Δεν πιστεύω ότι αυτά που λες τα ξέρεις πρώτο χέρι. Στα υπαγορεύει ο Τάκης.Βασικό συστατικό της επιτυχίας της εποχής ήταν πως οι μάγκες, έβαλαν το Μπόμπολα και αγόρασε -αν θυμάμαι καλά- τον Ηχώ FM και απέκτησαν και ραδιόφωνο τον Ρόδον FM όπου έκαναν πρόγραμμα όλοι αυτοί του Ήχου. Κάπου εκεί προς τα τελειώματα του Ρόδον ο Θοδωρής Μανίκας που ήταν χωμένος στη δημιουργία του κλαμπ, έγραψε μέχρι και σήριαλ που παίχτηκε στο Μεγκα του Μπόμπολα το Είμαστε στον αέρα. Η όλη κατάσταση ήταν καλοκουρδισμένη και έπεσε στη σωστή ώρα και το σωστό χρόνο
Δεν υπάρχουν πλέον τα Εξάρχεια που ήξερες. Τα νίκησε ο καπιταλισμός. Πλέον είναι τόσο τουριστικά όσο στου Ψυρρή.Χωρις κλαμ χωρίς τίποτα. Μόνο φαγαδικα για τουρίστες. Μόνο το ΑΝ έχει μείνει.Εννοούσα πως δεν είχε λάιβ, όχι πως έκανε τον Ντι τζέι, λάθος διατύπωση. Ναι το Dr Feelgood ήταν. Είχα ήδη ξεκόψει απ τη πλατεία απ τα πρώτα χρόνια του 90, όταν και παίξαμε τελευταία φορά το 91 αν θυμάμαι καλά στο ΑΝ επί Κουτσούμπα, ε δεν άντεχα τώρα να πάω στο Φιλγκουντ να βλέπω ετεροχρονισμένα μαστουρωμένους πάνκιδες, πλέον ήταν παρηκμασμένα τα Εξάρχεια και όσο πέρναγαν τα χρόνια φοβόσουν και να κυκλοφορήσεις. Τελευταία μεταξύ 07-2011 περνάγαμε κανά Σάββατο μεσημέρι απ το ''στέκι μεταναστών'' δίπλα σε ένα καφέ με το Μήτσο και ένα παρεάκι, αλλά ποτέ βράδυ. Γενικά ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα τα φρικιά και τη πρέζα, αλλά και οι φουνταίοι κατεστραμμένοι ήταν ως επί το πλείστον.
Πρώην μποξέρ σε έχω χαλαράΔεν πιστεύω ότι αυτά που λες τα ξέρεις πρώτο χέρι. Στα υπαγορεύει ο Τάκης.