Καλημέρα noizαδες....
Ο τίτλος του post τα λέει όλα.
Περιμένω τα σχόλιά σας...
Τα δικά μου:
Απίστευτος, μοναδικός. Έμεινα για μια ακόμα φορά με το στόμα ανοικτό.
Και ας μην αρχίσουμε πάλι τα κομπλεξικά του στυλ, είναι "πολυλογάς" επιδειξίας, παπατζής κτλ.
Αυτό γουστάρει και αυτό παίζει. Που παρεπιπτόντως εμένα μου αρέσει.
Η σκηνική και μόνο παρουσία του, είναι εκπληκτική.
Να σαι καλά little Steve Vai, που έκανες τα αυτάκια μας να χαρούν άλλη μια φορά, που έπαιξες για μας 3 ώρες, που έχεις μαζί σου τους εκπληκτικούς McAlpine και Seehan (όχι πως και οι άλλοι είναι άσχημοι), που συνεχίζεις και μας δείχνεις έμπρακτα πως η κιθάρα δεν τελειώνει ποτέ.
Ευχάριστουμε και αυτούς που τον έπεισαν να βάλει τη χώρα μας (και μάλιστα με παρουσία σε 3 πόλεις) τελευταία στιγμή στο ημερολόγιό του.
Ο τίτλος του post τα λέει όλα.
Περιμένω τα σχόλιά σας...
Τα δικά μου:
Απίστευτος, μοναδικός. Έμεινα για μια ακόμα φορά με το στόμα ανοικτό.
Και ας μην αρχίσουμε πάλι τα κομπλεξικά του στυλ, είναι "πολυλογάς" επιδειξίας, παπατζής κτλ.
Αυτό γουστάρει και αυτό παίζει. Που παρεπιπτόντως εμένα μου αρέσει.
Η σκηνική και μόνο παρουσία του, είναι εκπληκτική.
Να σαι καλά little Steve Vai, που έκανες τα αυτάκια μας να χαρούν άλλη μια φορά, που έπαιξες για μας 3 ώρες, που έχεις μαζί σου τους εκπληκτικούς McAlpine και Seehan (όχι πως και οι άλλοι είναι άσχημοι), που συνεχίζεις και μας δείχνεις έμπρακτα πως η κιθάρα δεν τελειώνει ποτέ.
Ευχάριστουμε και αυτούς που τον έπεισαν να βάλει τη χώρα μας (και μάλιστα με παρουσία σε 3 πόλεις) τελευταία στιγμή στο ημερολόγιό του.