- Πόντοι
- 16
Παιδια εχω μια ibanez pestige (s 5470 tks) και αντιμετωπιζω προβλημα οσο αφορα το sustain σε συγκεκριμενα μονο ταστα.Το προβλημα εντοπιζεται στη χορδη σολ στα ταστα 9 και 13 και στη χορδη λα στο 18 ταστο.Αυτο λεγεται dead spot η καπως αλλιως γιατι δεν ξερω ακριβως τον ορο.Το θεμα ειναι οτι η κιθαρα ειναι σεταρισμενη οπως και οι αλλες που εχω οποτε δεν παιζει θεμα σεταρισματος.Οι χορδες δεν βρισκουν πουθενα ετσι ωστε να εχουμε το γνωστο ''bzzzz'' και κατ' επεκταση να κοβεται η ταλαντωση.Το γενικο sustain της κιθαρας ειναι υπερ αρκετο θα ελεγα σε αντιθεση με καποια σχολια που ειχαν ειπωθει οτι οι s prestige δεν εχουν καθολου.Το θεμα ειναι αν αυτο φτιαχνεται με καποιο τροπο π.χ αλλαγη συγκεκριμενων ταστων η κατι αλλο που μπορει να παιζει.
Η κιθαρα για μενα ειναι παρα πολυ καλη στα παντα (βεβαια ειμαι και ibanezakias οποτε....) εκτος απο το συγκεκριμενο προβλημα το οποιο εμενα με χαλαει αρκετα μιας και δεν το εχω σε καμια αλλη κιθαρα.
Αν γνωριζει καποιος κατι θα με βοηθησει αφανταστα γιατι αλλιως βλεπω να φευγει το οργανο για αλλου.
Η κιθαρα για μενα ειναι παρα πολυ καλη στα παντα (βεβαια ειμαι και ibanezakias οποτε....) εκτος απο το συγκεκριμενο προβλημα το οποιο εμενα με χαλαει αρκετα μιας και δεν το εχω σε καμια αλλη κιθαρα.
Αν γνωριζει καποιος κατι θα με βοηθησει αφανταστα γιατι αλλιως βλεπω να φευγει το οργανο για αλλου.