- Πόντοι
- 18
γεια χαρα παιδες...επειδη το θεμα χωρου τελευταια και η τακτοποιηση του εξοπλισμου μου με απασχολει ηθελα να ρωτησω μιας και εχω ψαξει αρκετα που μπορω να βρω stands τυπου ραφιερας για κεφαλες...εχω ηδη 4 και καποια κομπο και θα ηθελα να τις βαλω σε καθετη διαταξη στον τοιχο αλλα οχι να ακουμπαει η μια πανω στην αλλη γιατι αρχιζουν και πηγαινουν περα δωθε και πολυ την φοβαμαι την ζημια...εχω δει σε καποια ξενα καταστηματα στο νετ καποια ''stands'' σε στυλ ''βιβλιοθηκης'' οπου και καθε ραφι εχει ενα κεφαλι...ξερετε που μπορω να ψαξω να βρω κατι παρομοιο?
επισης και μια δευτερη ερωτηση...ξερετε καποιο attenuator(εχω το hotplate) που να συνδεεται με 2 κεφαλες ωστε να μην ξοδευω χρηματα για καθε κεφαλι και attenuator...υπαρχει περιπτωση το switcher 2heads--->one cabinet να δουλεψει πισω απ το attenuator η θα ειναι επικινδυνο για την μια απ τις 2 κεφαλες που μενει standby οσο παιζει η αλλη?
ευχαριστω προκαταβολικα...
επισης και μια δευτερη ερωτηση...ξερετε καποιο attenuator(εχω το hotplate) που να συνδεεται με 2 κεφαλες ωστε να μην ξοδευω χρηματα για καθε κεφαλι και attenuator...υπαρχει περιπτωση το switcher 2heads--->one cabinet να δουλεψει πισω απ το attenuator η θα ειναι επικινδυνο για την μια απ τις 2 κεφαλες που μενει standby οσο παιζει η αλλη?
ευχαριστω προκαταβολικα...