- Πόντοι
- 16
τα 7 τα δουλευω στο pc του πατερα μου και εχω καταλαβει την αξια τους.παρ' ολα αυτα απλα θελω να δω και κατι διαφορετικο.γι΄αυτο σας εχω τρελανει 

ΝαιVasilis Fender Squier είπε:Λεω να formarw το pc μου αλλα αυτη την φορα λεω να δοκιμασω κατι διαφορετικο.Linux ας πουμε.Αλλα εχω αποριες.
1)Γινεται κατι τετοιο?
Δεν υπάρχει "η Linux", δεν είναι εταιρεία. Βάλε Ubuntu για αρχήΛεω να formarw το pc μου αλλα αυτη την φορα λεω να δοκιμασω κατι διαφορετικο.Linux ας πουμε.Αλλα εχω αποριες.
2)Ποιο λειτουργικο της Linux αξιζει να βαλω?
Ναι3)Ισχυει αυτο που λενε οτι ειναι καλυτερα απο τα windows?
Έχουν μέσα ένα κάρο προγράμματα, antivirus δεν χρειάζεται, η εύρεση και εγκατάσταση προγραμμάτων γίνεται εύκολα αν έχεις δίκτυο.4)Σε περιπτωση που ολα τα παραπανω ισχυουν και γινοται θελω αν μπορειται να μου πειτε καποια βασικα προγραμματα που θα μου χρειαστουν γιατι οπως προειπα δεν εχω ιδεα απο mac π.χ. antivirus,προγραμμα ηχογραφησης,browser,καποιο προγραμμα που να μου παρεχει ασφαλη περιηγηση στο ιντερνετ(δηλαδη να καταλαβαινω αν οι σελιδες εχουν ιο ή οχι κ.τ.λ.)
Κρίμα, το gimp είναι πολύ καλόΥ.Γ.Δεν με ενδιαφερει καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικονας.![]()
πραγματικά, είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.skantzos είπε:Κρίμα, το gimp είναι πολύ καλό
+1000IraklisZS είπε:πραγματικά, είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.
Δε χρειάζεται να σου γράψει κανείς τίποταVasilis Fender Squier είπε:ποιος μπορει να μου γραψει σε μια λιστα με προγραμματα που θα χρειαστω?απλα για να μπω λιγο στο κλιμα..
βγαίνει και για windowsEvilnye είπε:+1000
Το πράγμα που μου λείπει από το Ubuntu πιο πολύ!
Όχι, gimp σημαίνει Gnu Image Manipulation Program.IraklisZS είπε:αν δεν κάνω λάθος το "g" δείχνει οτι είναι του gnome ε?
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Επειδή όμως μπορεί να κάνω λάθος, μπορείς να δώσεις κάποιο σχετικό λινκ;hitman είπε:Και κάτι ακόμα, antivirus χρειάζεται ακόμα και το linux. Το ότι το σύστημά σου δεν μπορεί να μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μολύνει άλλα συστήματα.![]()