Γεια σας παιδιά!
Λοιπόν όπως λέει ο τίτλος σκέφτομαι την αγορά μιας Line 6 HD500 για τους παρακάτω λόγους:
Α)Ηχογράφηση κατευθείαν στον υπολογιστή.
Β)Χρήση σε Live ώστε να κουβαλάω μόνο μία-δύο κιθάρες, την πεταλιέρα και τα καλώδια μου για καρφί παίξιμο στην κονσόλα. Λόγω προβλήματος στη μέση η κεφαλή καμπίνα που έχω μάλλον από δω και πέρα θα μένει σπιτάκι.
Τα ερωτήματα μου είναι τα παρακάτω:
Α)Είμαι (καλό)μαθημένος στη λάμπα 10 χρόνια τώρα (Marshall JCM 2000 Dual Super Lead head)
Είναι καλή λύση μια ψηφιακή πεταλιέρα ή θα ξενερώσω; Πληροφοριακά αναφέρω από το youtube έχω δει βιντεάκια που ο ήχος της με εξέπληξε ευχάριστα.
Β)Είναι εύχρηστη; Τα πολλά κουμπάκια με φοβίζουν λίγο.
Γ)Υπάρχει καμία άλλη πρόταση; Δεν ξέρω από πεταλιέρες κτλ γιατί μέχρι τώρα έπαιζα
με λάμπα και φούλ αναλογικό ήχο, οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Σε περίπτωση που βοηθάει τα Live είναι κλασσική φάση ελληνικό ξένο ποπ/ροκ.
Παικτικά πάω μέχρι χαρντ ροκ και παλιού τύπου 80ς μέταλ.
Αυτά προς το παρόν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
Λοιπόν όπως λέει ο τίτλος σκέφτομαι την αγορά μιας Line 6 HD500 για τους παρακάτω λόγους:
Α)Ηχογράφηση κατευθείαν στον υπολογιστή.
Β)Χρήση σε Live ώστε να κουβαλάω μόνο μία-δύο κιθάρες, την πεταλιέρα και τα καλώδια μου για καρφί παίξιμο στην κονσόλα. Λόγω προβλήματος στη μέση η κεφαλή καμπίνα που έχω μάλλον από δω και πέρα θα μένει σπιτάκι.
Τα ερωτήματα μου είναι τα παρακάτω:
Α)Είμαι (καλό)μαθημένος στη λάμπα 10 χρόνια τώρα (Marshall JCM 2000 Dual Super Lead head)
Είναι καλή λύση μια ψηφιακή πεταλιέρα ή θα ξενερώσω; Πληροφοριακά αναφέρω από το youtube έχω δει βιντεάκια που ο ήχος της με εξέπληξε ευχάριστα.
Β)Είναι εύχρηστη; Τα πολλά κουμπάκια με φοβίζουν λίγο.
Γ)Υπάρχει καμία άλλη πρόταση; Δεν ξέρω από πεταλιέρες κτλ γιατί μέχρι τώρα έπαιζα
με λάμπα και φούλ αναλογικό ήχο, οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Σε περίπτωση που βοηθάει τα Live είναι κλασσική φάση ελληνικό ξένο ποπ/ροκ.
Παικτικά πάω μέχρι χαρντ ροκ και παλιού τύπου 80ς μέταλ.
Αυτά προς το παρόν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.